torstai 6. marraskuuta 2008

Fyssalla


Kun nyt näistä jalkajutuista on tullut raapusteltua tänne aiemminkin, niin jatketaan nyt sitten. Vaikkei nää suoranaisesti koirablogiin kuuluisikaan.

Tulin just YTHS:n fysioterapeutin juttusilta. Tai rääkistä. Missä vaiheessa kuuluu sanoa tai kysyä, että pitäisikö tämän sattua näin helkutisti? Tai jos fyssa-hlö kysyy, että sattuuko, niin itse on melkeen pökrännyt kivusta. Että Daa! Mitäs luulisit?

Mitä se sitten teki? Katsoi mun jalkojen asentoa ja totesi että vasen on myös ihan vinksallaan. Ts astun silläkin ihan vinoon. Kaikki epätasaiset maastot ovat huonoja mulle kun jalat, nilkat, lonkat jne menee heti ihan nurinkurisiin asentoihin.

Se mikä sattui oli se kun makasin siinä pöydällä ja se paineli kyynärpäillään (?) jostain alaselän & pakaroiden seudulta. Olen kuulemma ihan jumissa. Varsinkin se vasen puoli johon koko ajan tukeudun ja luotan kun oikee on "heikko".

Fysioterapeutin ilme oli hyvä kun sanoin jotain liukkailla liikkumisesta ja koirien -jotka joskus saattavat vähän kiskoa- taluttamisesta...


Ei kommentteja: