keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Koira tajuu, mutta ohjaaja ei


(blogipäivitys-maratonin vimppa kirjoitus, tältä päivää)



Pööh, koitin surffailla muitten blogeja, jos oisin voinut varastaa ratapiirroksen joltakin... Muttei sitä tietty mistään löydy. Tai minen löydä. Tylsää.


Koira otettiin vastaan 2 hypyllä, selkä esteelle päin. Tiukka käännös ja matkaan (ekalla kerralla koira kääntyi niin hyvin että jäin vain ällistelemään sitä ja tipuin kelkasta.. jolloin yritin juksata josta seurasi että koira ei irronnutkaan putkeen). Toisella kerralla muuten hyvä, mutta tein valssin putken jälkeen kun ois pitänyt tehdä persjättö ja kaadoin pituuden kepit törmäillessäni... Sitten en kääntänyt koiraa tarpeeksi ajoissa (persjättö siks ett itse olisi paremmissa asemissa putkeen nähden) joten se hyppäsi sen edessä näkyvän hypyn (joka taisi olla suoremmassa linjassa kuin tuossa kuvasessa). Putkeen piti mennä "väärästä päästä" eli kauempaa sisään. Kolmen vierekkäin olevan hypyn kanssa kikkailtiin eli tehtiin se slalomina/ässänä ja ensin sylkkäri. Joka toimi kohtuullisen hyvin. Yllättäin. Ja sieltä vielä pöydälle.

Seuraavaksi tehtiin poispäinkääntöä. Harkka alkoi puomin ali putkelta. Minä olin hieman pihalla kuivaharkkatreenissä...  Joten ekalla kerralla teinkin sitten sylkkärit poispäinkääntöjen sijasta. Mutta tämän kertainen sylkkäri oli kuulemma kaunis! Kun tein sen rennosti ilman liikoja ajatteluita. Sitten sain Marilta hyvät neuvot poispäinkääntöihin, ja avot!, sekin toimi. Ja oli kuulemma sujuvampi kuin se sylkkäri-sydeemi.
Nemi on kyllä taitava! Se se vaan osaa tehdä vaikka ohjaaja tuntisikin itsensä tumpeloksi

Lisäksi harkkasin hyvällä menestyksellä pujottelua (kiertelin lähiesteitä eikä se häirinnyt koiraa) ja puomia. Puomilla tosin koira oli kokonaan kontaktilla (eikä tassut maassa). Toisaalta otin vaikeutta kaartelemalla pitkin hallia.


Ei kommentteja: