keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Onnistunut pujo


Maanantai-agimaratonin aloitus, Merrin treenit.



Rata alkoi about ylläolevan mukaisesti.

Ensin otettiin tuota numerorataa. Koska neljäs este oli tuo putki puomin alla, niin halusin ottaa pujottelun niin, että olisin ko esteen vasemmalla puolella (kulkusuunnasta katsottuna). Joten menin vastaanottamaan koiraa 2 hypyn taakse, ensimmäinen ja kenties toinenkin kerta epäonnistui. Koira meni kyllä hyvin pujon ekaan väliin, mutta kääntyi sitten mua kohti kun olin huonosti sijoittunut. Jarmon neuvosta otettuani vaarin liikuin itse fiksummin ja koirakin meni sutjakkaasti pujotteluun.

Sitten oli hyppelyitä, toinen putki ja rata päättyi puomille. Hyppelyissä en ajatellut tarpeeksi minne vartalonäyttää joten Merri pongahti vaikka minne... eli tällä kertaa se oli irtoavammalla tuulella kuin viikko sitten. Saatiin nekin hyppelyt kuitenkin sujumaan, jollain lailla.

Toisessa harjoitteessa tehtiin kirjainratana. Taas menin vastaanottamaan pujottelun kohille. Nyt olin jo jotain oppinut edellisestä harkasta (arvakkaa muuten pelottiko tällainen aloitus ja ohjaustapa! ) joten nyt tuo meni kuulemma tosi hyvin! Merri ei tehnyt ylimääräisiä kurveja pujahtaessaan kepeille!

Sen jälkeen taas hyppelyitä ja loppuun sama putki ja puomi kuin ekassakin harkassa. Tässä hyppelykohdassa mä arvoin omaa vauhtiani taas pieleen. Joten leikkaukset ei todellakaan toiminut kun kiilasin koiran päälle.. ja se alta pois. Vaihdoin leikkauksen eri kohtaan, jolloin se meni paljon paremmin mutta jatkoa varten olisi pitänyt olla plakkarissa joku parempikin suunnitelma.

Riehututin koiraa narupallolla ennen vuoroamme. Koira oli siitä hyvinkin innoissaan. Mutta kun koitin palkata samalla pallolla treenin jälkeen niin koiraa ei kiinnostanut yhtään! Ens kerralla sitten tennispalloilua.


Ei kommentteja: