keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Voie ja hajoava McLaren


McLaren tossut ovat ruvenneet hajoamaan Pohja lerpsohtaa. Pitäisi soittaa kenkätohtorille, että korjaavatko ne tekeleensä vai pitääkö kenkä kiikuttaa tavan suutarille. Ei pitäisi vielä tässä vaiheessa kengät hajota. Tottahan se on, että mä kulutan kengät loppuun, kun en muita pidäkään. Ts kenkävarasto on erittäin pieni. Mutta ei näin nopeesti pitäisi rikkoontua kumminkaan. Varsinkaan nuo Super-tossut.

Toinen juttu. Ostin jokunen viikko sitten apoteekista sellaista voidetta, u know "kun koskee X auttaa, sinne missä kipu on" Tai miten ihmeessä niitä mainostetaankaan. Apteekissa oli valinnanvaraa ja merkkejä. Joten en ostanut lopulta kuitenkaan sitä eniten mainostettua (jonka nimi nyt sekin on hukassa). Mulla ei siis ole aiempaa kokemusta moisista mömmöistä. Olen kyllä miettinyt, että olisiko niistä oikeasti apua. Tai minkälaiseen särkyyn ne onkaan tarkoitettu?

Eilen kisaillan päätteeksi (lähdin kotoa hieman ennen klo 16 ja olin kotona lähempänä klo 23:a) jalaka oli kipeä. Oli kait, kun se oli jo särki ennen kuin kirmasin Merrin kanssa radalla (toimitsijuus, koiran lämmittely, Nemin reenailua, eipä sitä sitten muuta tarvitakaan). Noh, kotona sitten levittelin/hieroskelin sitä mömmöä nilkkaan & jalkapöytään. Enkä kyllä huomannut mitään vaikutusta kipuun. Ei tuosta nyt varmaan haittaakaan ollut, mutta ei sanottavammin hyötyäkään. Mutta onpahan nyt sekin kokeiltu.


Ei kommentteja: