keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Viienkympin villitys


Rallateltiin Merrin kanssa eilen yks virallinen kisa. Haukkukeitaalla Minna Väyrysen valvovan silmän alla. Tuosa kun kirjasin tuloksen Merrin sivuille niin tajusin, että tuo oli Merrin viideskymmenes (50.) virallinen kisa Haukkukeitaalla!

Ennen kuin radalle pääsi tutustumaan niin alku näytti todella hankalalta. A:n alta meni mutkaputki. Ekat esteet suorassa linjassa olivat hyppy-rengas-mutkaputki (ja se a törötti houkuttelevasti siinä linjassa). Tuosta jatkettiin muutaman vääntelyhypyn kautta pujotteluun. Hyppyyn, a:lle, hyppyyn, a:n alla olevaan putkeen ja seuraavaan suorempaan putkeen. Tuon jälkeen pitikin vain lähinnä juosta. Ja muistaa muutama haltuunotto (tai lähinnä koiran huomio, eli ei koiran pysäytystä! minkä muistinkin) ennen putkia, jotta sai koiran suorittamaan putket oikein. Lopussa oli puomi, pituus ja hyppy suorassa linjassa.
Ekan putken jälkeen olevilla hypyillä Merri hyppäsi huolimattomasti (tai minä ohjasin huonosti) ja yks rima tuli alas. Tuon jälkeen ei muita virheitä mutta meno tuntui pikkasen varmistelulta siinä keppien kohdalla ja hieman sen jälkeen (kun koiran piti olla koko ajan kädessä jotta esteet menivät oikein). Sitten piti vain mennä! Huh huh! Muistin käskyttää eteen, jossain siinä pituuden tietämillä ja Merri jopa irtosi viimiselle hypylle eikä jäänyt kyselemään tai ohittanut hyppyä mun puuskuttaessa perässä (niin kuin erinäisen kerran on tehnyt). Joten voin olla tyytyväinen meidän iltarallatteluun Käsissä pitelystä huolimatta ihanneaika ei ylittynyt kuin 4,93 sek.


Ei kommentteja: