tiistai 17. kesäkuuta 2008

Onni on omat pujottelukepit :)



Kyllä sitä ehtii, jos vain niin päättää ja pistää toimeksi. Siis ehtii aamutoimien ohessa tehä pientä treeniä koirien kanssa. Yksi nakki palasiksi ja sitten vuoron perään koirien kanssa takapihalle.

Ensin Merri. Jos olen pujottelun oikealla puolella niin vaikeammatkin kulmat sujuvat hyvin, mutta jos olen vasemmalla niin koiruus ei osaa juuri ollenkaan itsenäisesti irrota kepeille. Siis vaikeammista kulmista, suoran lähestymisen kautta toki osaa (jos siis kipitän mukana). Tein kuitenkin muutaman toiston, enemmän käskyttäen toiselta puolen, ja palkka haettiin taas kuistin kaiteelta.

Sitten Nemi. Ensin yritin käskyttää pujoon niin että lopussa ei ollut palkkaa ja että oisin päästänyt koiran irti siis itsenäisesti pujottelemaan. Mutta koira ei jotenkin hahmottanut keppejä lainkaan vaan meinasi ruveta hurlumhei -juoksemaan pitkin pihaa. Keskeytin moisen hurluttelun lähes alkuunsa. Kytkin koiran, vein palkan pujon loppuun ja otin toistoja. Pari-kolme vaikeahkoa kulmaa molemmin puolin ja yhden suoran lähestymisen (oisko ollut kolmesta-neljästä metristä). Taas taisi olla yksi kakkosväliin meno, josta vedin koiran tietty pois. Ja yhdellä kerralla vedin pois vaikkei pitänyt.. (Kaisaa!!! ) eli luulin, että aloitti väärältä puolen vaikka meni ihan oikein...
Eniten kuitenkin onnistuneita toistoja. Joten hyvä niin.

Loppuun vielä molemmille muutama kauko (m-s)

Ei kommentteja: