perjantai 18. tammikuuta 2019

Omatoimitreenit viikolla 3

Noniin. Vihdoinkin korkattiin omatoimitreeniminen tämän vuoden osalta. Ulkona oli (on) kiva talvikeli, pakkasta se about parikymmentä astetta. Nemi hieman nosteli jalkojaan (enemmän kuin normi liikkumiseen tarvitsisi - siis :-D) kun käytin koirat lenkillä Hiirosen ulkoilupuistossa ennen kuin mentiin halliin. Itselläkin meinasi sormet jäätyä vaikken edes nameja kaivellut taskusta tms.

Mulla oli ajatuksena videoida koirien, etenkin Kikin, tekemisiä, mutta kamera päätti toisin. Järjestäin akut ilmoittelivat, että "liian kylmä, en ala millekään". No ei ne nyt oikeasti tietty niin sanoneet :-D mutta akuista (mulla oli 2 lisäakkua mukana) loppui virta about välittömästi, joten alla oleva on ainoa mitä sain "nauhalle".

Lappalaiskoiren fb-harrasteryhmässä oli taannoin jotain videoita koirien maahanmenosta (ehkä kaukot oli siinä se juttu) joten ajattelin ottaa videolle sitä miten Kiki homman hoitaa - kun en ole ehkä niin tarkemmin edes ajatellut, että mikä se sen tekniikka on. No, meidän "tokoura" nyt muutenkin hieman jäissä, joten en tiedä jaksanko siihen sinällään sen enempää panostaa (vaikka reenitäänkin aika usein jotain toksujuttuja, mutta ehkä ei niin pilkunviilausasenteella kuin tokoa pitäisi reenata jos tähtäisi kokeisiin).


Mulla on joku videoeditori asennettuna tähän koneeseen, mutta en ole löytänyt siitä niin yksinkertaista asiaa kuin leikkaustyökalua. Pitäisi asentaa joku muu, ideoita? Tässä koneessa voisi käyttää vielä windowsin omaa editoria, mutta järkkärin videot tallentuvat sellaisena, että jos niitä editoi sillä moviemakerilla (vai mikä sen nimi olikaan) niin videot alkavat pomppimaan (mikä ei selity mun käsien tärinällä), joten se ohjelma on pannassa.

Tuon videopätkän lisäksi reenailtiin koiratanssitemppuja, esim kasia ja kylkitemppua. Plus Kiki teki omia lempitemppujaan. Niin ja korokkeella käytiin hieman tekemässä tanssitemppua aka takapäänkäyttöharjoituksia.

Nemin kanssa tehtiin lähinnä hömppätokoa :-)


Ei kommentteja: