maanantai 21. tammikuuta 2019

Enpä sitten

... vienyt Nemiäkään nosettamaan. Alunperin ajatus siitä, että antaisin laiskuudelle vallan hiipi mieleeni siitä, kun auto oireili aamulla siihen malliin - ei ilmeisesti lämmitys ollut toiminut, kun auto käynnistettiin kolmenkymmeneyhden asteen pakkasessa. Että jos välttelisin vaan autolla ajelua näin kylmällä. Sen sain sovittua, että veisin Kikin Eetulle töihin - jos siis olisin ollut menossa noseilemaan niin Kikin ei olisi tarvinnut odotella kylmässä autossa/häkissä reenien ajan.

[Tiedän kyllä, että reeneihin saisi mennä jos pukisi koiralle juoksupöksyt, mutta kuten aiemmin sanottu, niin olen huono käyttämään niitä tällä hetkellä tässä taloudessa löytyviä pöksyjä - ja ajatus siitä, että olisin "tapellut" niitä Kikin päälle n asteen pakkasessa ei houkuttele pätkääkään. Eli jos en saa jostain ostettua helpommin puettavia housuja koiralle niin en voi viedä sitä kiima-aikaan reeneihin]

Viime hetkellä (muutama tunti ennen treenejä) laitoin ne myyntiin Kisman fb-ryhmään, enkä ollut hirmu yllättynyt kun reenit eivät menneet kaupaksi.

Nyt sitten olin ihan tyytyväinen etten vienyt Nemiä reenimään, vaikka omatunto minua siitä soimasikin tuossa aiemmin. Nemi näet köhii, aloitti köhimisen alkuillasta. Kennelyskä? Vai jotain vakavampaa. Karva kurkussa (tai jotain muuta mitä yrittää saada sieltä pois)? Kennelyskähän kyllä voi olla vakava juttu noin vanhalle. Saiko Nemi kennelyskän Okk:n hallilta (perjantaikosko se oli kun siellä käytiin)? Kiki ei köhi, mutta mummokoirahan voi olla alttiimpi tuollaisille pöpöille. Mistä mä erotan onko tuo kennelyskää vai jotain muuta? Monta monituista vuotta sitten kun Merrillä ja Nemillä oli kennelyskä niin se kuulosti kyllä hieman eriltä, mutta mutta ...

Jos köhiminen oli vain ohimenevä juttu tänä iltana, niin hyvä juttu. Jos homma jatkuu niin se siitä ajatuksesta, että Nemi olisi sijaisena Kikin treenitunneilla. Plus pitää ihan vakavasti harkita, että josko jatkossa olisin viemättä vanhaa koiraa enää pöpöpesäkkeisin (treenihalleihin jne) - vaikka kaippa ne vaarat voivat piillä missä vain.

Ei kommentteja: