torstai 3. huhtikuuta 2014

Yksi, numero ykkönen

Suuria päätöksiä eli miten otsikoin tämän vuotiset juoksulenkurat? Menkööt ne nyt vaikka sitten auki kirjoitetuin numeroin. Niin tylsästi. 

Oltiin muutama päivä Budapestissä. Siel oli lämmin liki 20 (tai ylikin) astetta joka päivä ja aurinkoista. Shortsi ja teepaita kelit siis :) Käveltiin paljon. Sain heti alkumatkasta seurakseni pari-kolme vesirakkoa vasempaan jalkaani. 

Viimeisenä täytenä päivänä (tiistai) käveltiin hotellilta Margit-saarelle (oisko se matka ollut kaks pilkku jotain suuntaansa), jossa vaihdoin kengät normi kävelykenkuleista (Adidas) lättänöihin juoksu/aksakenkiin (Brooksit eivät ole vielä menneet korottamoon eli en käytä niitä vielä). Eetu reppanalla reppu selässä (mun kengät, kamera + muut arvotavarat jne) ja sitten vaan kipittämään. Sen saaren kiersi sellainen baana jossa oli juoksualusta (kuten urheilukentillä sellasta punertavaa juttua) ja mä kipitin sitä ja Eetu sen vierustaa. Alusta oli välillä turhankin kimmoisa aka pehmeä. Ekat kolme kilometriä sujuivat yllättävänkin hyvin mutta sitten alkoi tuntua, että johan tässä on juostu. Ja kuinkahan pitkä tää kierros on ja millon ollaan takas siellä mistä oltiin lähdetty. Kuumakin alkoi jo olla. Sinnillä ja sisukkuudella juostiin kuitenkin loppuun asti, matkaa kertyi jotain viitisen kilometriä. (siis 5+). Jei! se oli tän vuoden eka juoksulenkura! :) :)

Sitten kenkien vaihto. Myslipatukan nassutus, vesipullosta veden juontia ja kipitis takas hotellille. Matkalta ostettiin lisää juotavaa. Juotiin pienet appelsiinimehut per nenä ja lisää vichyvettä. Juoksun jälkeen mua paleli tunteja ihan tolokuttomasti ja makasin peiton alla palellen ja hikoillen (päällä olevat vaatteet kastu kosteudesta) vuoron perään ... Ei ollut kuumemittaria mutta kuumetta oli ihan varmasti. Rankahko aloitus lenkkeilykaudelle siis ;)

Ei kommentteja: