sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vko 17, toko

Keskiviikkoiltana oli tuon tokopompsin viimiset reenit. Ens viikosta lähtien tokoiltamat ovat tiistaisin, ei vielä tietoo ketkä meiän kans seuraavaksi tokottaa. Tässä nyt päättyneessä ryhmässä oli yks saksanpaimenkoirauros - aina kun Nemi näki sen pihalla niin N käyttäytyi niin kuin käyttäytyy kun näkee ton rotuisen koiran (se on roturasisti). Mutta sisällä, siellä reeneissä, se oppi alun murmuttelun jälkeen työskentelemään vaikka Se oli siellä. Hyvää siedätyshoitoa. 

Viime tokoreeneissä tehtiin kaukoja (sekä ihmiset että koirat) ja paikallaoloja Jennin veikeessä reenissä. Huolimatta ihmehäiriöistä Nemi pysyi loistavasti paikoillaan, mutta kaukoissa se vaati toisia käskyjä. 

Viime kerralla koiralle naksuteltiin merkkiä. Nyt tehtiin sitä kans, mutta siihen lisättiin myös yks kapula tai meidän tapauksessa yks namirasia. Muutaman ryntäysyrityksen jälkeen sain Nemin jo melko hyvin sinne merkillekin. Ja kertaalleen kun murasin sille rasialle karkaamisesta niin se ihan itte, sanomatta, tarjos sitä merkkiä <3 

Pareittain tehtiin pari seuruu pätkää joissa Nemi oli tosi hyvä! Nää oli siis jotain parin kehittämiä kaavioita. 

Jenni katto myös kaikilta jonku tekniikkajutun. Nemiltä voi-kakeja. Matkaa pitäs kuulemma kasvattaa ja tehdä takapalkalla ja keppi eessä ja ja ... Mutta ny kakeilut menivät ihan jees. 

Itekseen tehtiin kapulanaksuttelua, jäävien kertausta ja luoksetulon pysäytyksiä. 

Kivat reenilöt :)

Ei kommentteja: