tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kolme

Töitten (& kaupassa käynnin) jälkeen ei haettukaan koiraa suoraan kotiin vaan vaihettiin juoksutamineet päälle ja lähettiin hölkäten kohti koirahoitolaa. Keli aurinkoinen mutta tuulinen, plus asteita ehkä seittemän. 

Juostiin ensin Jaarikselle, sieltä parin koulun ohi, ex-Ollikaisen kulmille ja sieltä Viitantielle ja sitä pitkin koirahoitolaan. Juoksumatkaa kertyi 4,7 km ja aikaa meni kutakuinkin 40min. Ylämäet tuntu jaloissa eli oli vähän hyydyttäviä, eiliset porrastreenit varmaan tekivät jalat raskaiksi. 

Koirahoitolasta sitten Nemi mukaan ja kävellen kotiin (ilman jaaris jne mutkia). Oulun karttapalvelusta mittailin nämä matkat, kotimatkan koiranulkoilutus kävelyosuutta tuli sitten 3,4km. 


Kotona saunassa sitten huomasin, että oikean jalan jalkapohjan syrjään on tullut joku kipeä patti. En tiedä mikä se on ja miten se katoaa. Ulospäin ei näy mitään nirhelmää, rakkoa tms. Lisäksi juoksun jälkeen, kävellessä selässä tuntui joltain - ei varsinaista kipua muttei kovin kivaakaan. Lättänä liikunnan seuraamuksia. Nyt pitänee malttaa muutama päivä olla liikuttamatta eväitään liikaa ;)

Ei kommentteja: