keskiviikko 11. tammikuuta 2012

M7 toko


 Hallitokotusta tällä kertaa, Nemin ohjattujen aksojen (ja jäähylenkin) jälkeen. 

Luoksetulon pysäytystä. Jaakutijaakuti. Viimeksi kotona reenatessa (jota en ole kirjannut vissiin tänne) koira sekoili taas, tai minä sekoilin, jompsis kumpsis, aiheesta/ssa. Keksin taas hyvän tavan pysäyttää koira. Ehkä mun pitäs vaan ottaa aina joku uus tapa niin se ois uus juttu ja Merri tekis sen mielellään?  Kun eihän se niitä samoja tylsiä liikkeitä jaksa tehdä ilman omia variaatioitaan. 

Eniveis. Tein nyt sitä seisomispysäytystä käsimerkillä pallon kanssa, mutta vaihdoin tapaa jolla teen sen merkin. Käsi heiluu alakautta -> käsi taakse ja heilaus eteenpäin ja pieni pysäys, siis periaatteessa niin, että koiran pitäisi pysähtyä siinä kun käsikin pysähtää -> palkka tulee kohti. Siis palkka lentää ja käsi liikkuu eteenpäin kun koira on pysähtynyt/pysähtymässä. Toimi siis ainakin tän yhen kerran sikahyvin. 

Toinen harkka: metallinouto. Koska se on ällö ja tylsää ja ties mitä kaikkea ikävää. Niin. Aloin tekemään Merrille vähän samantapasta reeniä kuin Nemin noutokapulareeni on. Tosin en pakota koiraa ottamaan kapulaan suuhunsa. Mutta siis pyydän/käsken sen ottamaan kapulan, pistän namin lähelle namilautaselle, otan kapulan ja vapautan koiran syömään namin. Josko tällaisella paljon palkkaa -leikillä siitä metallikapulastakin voisi tulla edes hitusen kivempi 

Ei kommentteja: