keskiviikko 11. tammikuuta 2012

N7 agi


 Ohjatut aksareenit pyörähtivät taas käyntiin. Harkat koutsaili Mikko.

Hieman yli 20 esteen rata. Nemille hyppyrimat 45-50cm.



ja kerron jotain joskus kun inspis iskee.



edit 12.01.12 23.11

Vähän inspistä.

Aloitus kaukaa... Persjättö heti, mutta missä vaihessa? Ei liian aikasten pölijäke! koira piti ensin kuitenkin ottaa vasempaan tassun. Pujottelu. Joko irrotus kaukaan tai tosi läheltä mutta ei välimuotoja. Älä pyöristä linjoja kun sille ei todellakaan ole tarvetta - peität vain koiran näkyvyyden esteelle! Miten ihmeessä oppisin tuon asian? tuli esille niin monessa kohdassa...Jos ja kun olet irrottanut koiran esteelle niin luota siihen äläkä jää miettimään tekikö se sitä vai ei - jatka matkaasi, mutta älä unhoita koiraa, katso koiraa! Takaakiertovalssin ohjaus keskeltä rimaa., valssi oli huono, ei kunnon valssi ollenkaan kun jatkoa mietin kun toivoin osaavani tehdä japanilaisen mutta ei siitä mitään tullut. Piti "tyytyä" pakkovalssiin. Sitten se hankalalta tuntunut putki. Mitään ei auta rynniä sinne päin, koska sillä tavalla koira vain lukitsi keinun. Eli ohjaus ennenminkin keskelle putkea niin koirakin meni kyllä sinne putkeen. Seukki putkelle ei persjättöä tms kummallisuuksia jotta sai paremman ohjauksen jatkoon eli taas seur putkelle. Lopuissan viidessä esteessä ei ollut muuta kummallista kuin että oioin taas Nemin tassuja jotta ois tehnyt kakskakkoset eikä jäänyt vaan kontaktin kontaktille pönöttämään.

Ihan hyvät reenit oli ja kivaakin oli vaikka tehtiin aika paljon ja olin monissa asioissa pölijä enkä tunnu millään oppivan mutta lopulta tein onneksi jotain oikeenkin. Tai ainakin paransin ohjauksiani tunnin aikana.

Ennen meiän suoritusvuoroa kävin toisella puolen tekemässä kepit samaan tyyliin kuin radalla ois voinut tehdä. Siis lähetys kaukaa ja leijeröiden (oiskohan ollut pituus minkä ois voinu leijeröiä, tai mikä lie este). Toisel puolel meni ihan kivasti palkkaa kohti mutta eihän tää pölijäke tajunnut sitä palkka jättää sinne ohjattuun harjoitukseen pujon loppuun.

Ei kommentteja: