perjantai 16. huhtikuuta 2010

Torstai agit


oli eilen. siis Nemin normiharkat. Pikkupuolella. Ensin kontakteja ja pöytää pikku juonin ja sitten rataa. Koutsarina Mikko.

edit 24.04.10 klo 0.45

Nemi oli edelleen aika säikky tai vaisu. Tai noh alkureeni meni tosi hyvin. Tehtiin a-putki reeniä jossa siis aan alla oli mutkaputki ja koiran piti mennä aalle huolimatta putkesta. Sitten otettiin hyppyjen kautta ja lopuksi eka hyppyjen (3) kautta putkeen, sitten taas hypyt ja sitten aalle. Nemi toimi tosi hyvin joka kerta, itse panikoin ekalla täyskiekalla joten otettiin uusiksi hitusen paremmin ohjauksin.

Samaan aikaan kun yksi teki tuota aa jutskaa Mikon opastuksella niin muut reenivät pöytää, keinua ja puomia (muiden esteiden kanssa tai ilman). Tästä Nemi otti vähän häiriötä, siis muista tekijöistä. Tai sitten se vaikutti, että minä otin häiriötä kun piti katsoa ettei pistä koiraansa esteelle samalla kun toiset teki jotain likellä.. tai niiden palkka oli siin mistä ite ois pitänyt kohta mennä tms.

Varsinainen ratareeni ei mennyt enää kovin hyvin, Nemi alkoi olla aika "tilassa". Mutta enää en kyllä muista juurikaan millainen ratanen oli kyseessä. Nemi joka tapauksessa hyppi 45cm korkeuksilta.

Ei kommentteja: