torstai 22. huhtikuuta 2010

Viimeiset reenit


Se mitä pohdin aiemmin sai nyt sinettinsä. Sinällään huomasin kyllä kevättalven mittaan, että Merrinkin kanssa agiliito rupesi maistumaan ihan toiselta kuin mitä silloin kun vertailin noita kahta liikaa toisiinsa ottaen epäreilusti Merrin huonot agiliito puolet ja Nemin hyvät. Niinpä me minusta saimme aikaan sangen rattoisia reenejä ne viimeisimmät kerrat kun ohjatuissa harjoituksissa kävimme. Ei mitään onnea ja autuutta ja täydellisiä onnistumisia, mutta kehittymistä ja mokailujen kautta onnistumisia - ei ojasta allikkoon vaan kommelluksista onnistumisiin; niistähän ne parhaat fiilikset tulevat

Oli miten oli, niin tai näin, niin en hakenut Merrille kesäksi reeniryhmäpaikkaa. Se päätös piti, vaikka välillä tuntuikin ihan kivalle Mersu-liito Koiruus täytti kuitenkin jo 9v. maaliskuun lopussa, joten pikkuhiljaa pitää alkaa vähentämään liitelyitä.

Jatkossa? Tänä tulevana kesänä aion käydä omatoimireenimässä Merrin kanssa samalla kun käyn tekemässä jotain teemajuttuja Nemille (millon mikäkin asia on työnalla tai muuten ajankohtainen). Sekä kisailen varmaan sen kanssa joitakin ratoja ihan vain huvin ja urheilun ja humputtelun ja koiran aktivoinnin vuoksi

Kiitoksia kaikille niille, jotka ovat minua & Merriä koutsanneet näiden Merrin aktiivi agiliito vuosien aikana (2002-2010). Kaikilta Teiltä olen varmasti saanut jotain hyviä vinkeitä kirmauksiimme - erityisesti haluan kiittää Maria, Mikkoa ja Pirkkoa!  





Merri ensimmäistä kertaa A-esteellä syksyllä 2001 Vantaalla (Ojanko oli muistaakseni tuo paikka missä Merri tutustui ensimmäisen kerran agility esteisiin), alkeiskurssinhan Merri kävi toukokuussa 2002 Oulun Haukkukeitaalla.





Merri Haukkiksella kauan kauan sitten (2002 tai 2003).

Ei kommentteja: