torstai 15. huhtikuuta 2010

Siirtoagit


Reissumme ajalta yhdet torstaiagit oli siirretty kuluvan viikon keskiviikolle. Eli kävin eilen illalla aksailemassa Nemin kanssa Marin koutsauksessa. Oltiin pikkupuolella ja tehtiin ratareeniä. Tauon jälkeen Nemille rimat 45cm:ssä eli hyppi samoilta korkuuksilta kuin ryhmän medikoira Viima.

Tauon jälkitöinä palkkasin kontaktit. Mutta ekalla kerralla Nemi silti lähti kontaktilta ilman lupaa. Eikä tietty saanut sitä palkkaa. Toisella kerralla kontakti oli ok. Mutta vikalla kerralla jäikin aan harjalla keikkumaan, sillä otti paljon paineita Viiman sitruunapannasta (tai Sannasta) ja lopusta ihan kaikista muistakin ketkä hallipuolikkaassamme oli eikä voinut tehdä kunnolla töitä sinne suuntaan missä oli ketä ja mitä tahansa (elollista).

Radalla oli aan lisäksi kontakteista keinu, minkä koira suoritti joka kerta ok. Tosin sama homma kuin ennen taukoa eli ei tee sille 2:2ia mutta en ota siitä ressiä.

Pujo ok, samoin leijeröinti (jota vanhakaisa ei kuulemma ois tehny ;)). Pakkovalssi pöydän jälkeen sitten ok kun otin kunnolla. Sen jälkeinen jaakotus hyvä. Sitten yritin putki-takaahypyn jälkeen jotain ppk:n ja sylkkärin välimuotoa ja ihmettelin kun koira ei sitten irronnut pujotteluun vaan kääntyi ihan muualle päin. Onneksi Mari valaisi mulle että koira teki ihan oikein (kuinkas muutenkaan) kun sen tuollaisella ohjauksella kuuluukin kääntyä just sinne, että niin se asia on sille opetettu. Että DaaDaa -taas kerran ... (itselleni). Tuossa kohtaa pitikin siis muuttaa omaa liikkumisrataa ja tehdä leikkaus ennen pujoa olevaa hyppyä. Joka toimikin tosi näppärästi.

Loppuun siis se leijeröintijutska ja ensin valssi yhteen kohtaan, joka huomattiin ihan turhaksi ja vaihdettiin persjättöön.

Taisi Nemille olla rankkaa tehdä jotain ajatustoimintaa 3vkon tauon jälkeen joten se vika kierros meni siis vähän harakoille ja jankkaukseksi. Tänään ois sitten illalla harkat normilukkarin mukaan.

Ei kommentteja: