keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Maitohapoille


Nemi järjesti mulle tiistaiaamuna ihan oman juoksukoulun (olen lueskellut muutamien oululaisten agiharrastajien fb-seiniltä, että sellaistakin jotkut innokkaat harrastavat ) - kun harjoitusradalla oli jo alunperinkin 2 kertaa puomi, niin Nemi sitten vissiin aatteli, että tätä estettä on niin kiva laukata, että eipäs tehdäkään alastuloa kunnolla. Ts tullaan esteeltä luvatta pois, niin pääsen uudestaan -ja uudestaan- puomille Alkoipa sitten meikäläiseltä kunto loppumaan siinä kun ravasin eestaas sitä puomin viertä.

Tiistaiaamuna oli siis "kesäkauden" ensimmäiset reenit. Koska kenttä ilmeisesti kuitenkin on vielä kohtuu luminen, niin reenit olivat edelleen hallissa. Kuten vissiin on vielä ens viikon reenitkin. Tässä kesäryhmässä kanssamme kiitävät borcol-Sumu, snautseri-Monty sekä parcol-Kossi Tän viikon vetovastuu oli Mikolla. Tehtiin 24 esteen rataa, jossa kontakteista oli siis mukana puomi.

Jos tuota puomia ei lasketa, tai jos se ei loppukiekalla ois mennyt niin persiilleen kun meni, niin reeneistä ois jäänyt tosi hyvät fiilikset.

Rimat oli nyt 60cm. Ei Nemillä edelleenkään hyppyongelmia.

Vauhdikas rata, jota Nemi paineli ihan hienosti! Tarkkana sain olla ettei se sujahdellut putkiin väärissä kohdissa. Tai sujahtelihan se... mutta mikäs siinä kun olin myöhässä jne. Positiivista tuollainen suihkaaminen vaan on.

Jossain käännös kohdassa reenattin sitä, että pysyisin paikallani. Jolloin Nemi kääntyi tiukemmin. Joten sikälimikäli hyvä juttu.

Mutta. Päättäkää jo! Että pitääkö mun liikkua vai olla liikkumatta. Ei blondi voi kahta asiaa tehdä

Ei kommentteja: