maanantai 21. joulukuuta 2009

Lauantain yllättävä korvaavuus-aksa


Kävin lauantai-iltapäivänä Nemin kanssa agilityilemässä. Mikko oli laatinut hurjalta tuntuvan 26 esteen radan. Kaikki paikalla olleet olivat tekemässä jotain korvaavuuksia eli 1 kpl espanjanvesikoiria, 1 kpl borderterrierejä ja 1 kpl isovillakoiria + Nemi.

Nemi oli etenevällä ja reippaalla tuulella. Tosin jossain kohtaa rupesi mulle huutelemaan ja siksi ei lähtenyt ohjaukseen mukaan, mutta enin osa reenistä koira teki hyvällä sykkeellä töitä.

Radalla tehtiin mm vääränpäänputkeloita (huipusti Nemi lähti vastakkaiseen käteen mukaan eikä vilkaissutkaan ekaa putken päätä mikä ammotti edessä houkuttelevasti), leikkauksia (sujuivat nyt tosi hyvin!), persjättöjä, pakkovalsseja (allekirjoittaneella hieman hahmotusongelmia rt:ssa mutta radalla sujui ihan hyvin), puomilta sivuttaisetäisyyttä (ei ongelmaa), poispäinkääntöä (hienosti sujui), jaakotuksia (nämä tuntuvat itsestä hieman tahmeilta, mutta sujuivat kuitenkin), valsseja (en saanut Nemiä tarpeeksi tiukasti kääntymään, toisessa kohtaa jäin kauemmaksi valssaamaan ja se toimi mielestäni hyvin), takaahyppelöitä (Nemi hyvä, minä avustin liikaa), pujottelua (huipusti haki kepeille! juoksin keppien vas puolella ja vedätin hieman, toimi hyvin), keinua (kertaalleen tuli läpi, seuraavalla kerralla hidastin itse liikkumista ja pysähdyin keinun eteen (ts vierelle)).

Rata mentiin 2 kertaa, plus joitain paikkoja korjailtiin.

Tiukempien käännöksien kanssa pitää jatkossa tehdä töitä, samoin kuin keinu pääsee tehokuurille.

Mutta oli kyl varsinaiset hyvän mielen reenit, niin ihanasti Nemi liiteli

Ei kommentteja: