torstai 31. joulukuuta 2009

Alkuvuoden agility


Pari aikataulua tuli. Ensin Hyvinkää, jonne matkustan yhdessä Matin (mittel-Lulu, mini3) ja Tuijan (göötti-Karkki, mini3) kanssa. Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa agiliidämme sunnuntaina (matkaan lähdetään lauantaina ja yövytään Riihimäellä). Medi3sia on e ja f kisoissa 51 ja d kisassa 48. Eka rata alkaa klo 11.20 ja vika klo 14.00. Kaikki kolme rataa on siis peräkanaa, siis samalle kokoluokalle. Matti ja Tuija juoksevat omat ratansa siis jo aamusta.

Sitten Kajjaani joka on tamminäyttelyn yhteydessä kymmenes tammikuuta. Ensin Merri tepastelee Marja Talvitien kehässä esittelemässä kauneuttaan (sinne on ilmonnut joku muukin rlk) ja sitten odottelemme ryhmäkehien jälkeen alkavaa agilitykilpailua. Kolmoset aloittaa kisat, joten koko iltaa ei tarvitse hallissa olla. Medi3sia on ilmoittautunut viisi kipaletta - pikkaisen vähemmän kuin Hyvinkäällä ;)

Muina agilityuutisina kerrottakoon, että Activelta tuli tietoa talven ryhmistä. Nemin (jonka sijaisena Merri toistaiseksi on) harkka-aika vaihtuu - siirrymme treenimään keskiviikkoisin klo 10.00.11.00 (kausi alkaa 14.1.)


Ei kommentteja: