torstai 31. joulukuuta 2009

Kiloja


Kun en sitten aikojen kuluttua kuitenkaan välttämättä muista tätä, niin kirjataan tänne ylös.. että tällä hetkellä Merri on laiha/hoikka jotain sellaista. Tarkkaa kilomäärää en tiedä, mutta tuntuu hoikkelilta kuitenkin. Mutta Nemi... se joutaisi laihutuskuurille ja joutaakin.

Että niin sitä vain sanotaan että leikatut koirat/nartut on lihavia ~ ja vissiin sitten leikkaamattomat eivät. Mutta tämä ei ainakaan päde meidän koiriin. Joskushan Nemi oli toosi laiha. Nuoruutensa vuosissa. Nyt kun on aikuistunut niin vyötäröä tuntuu kertyvän erilailla. Onkos se muka sitten niin että Merri tosissaan on aktiivisempi kuin Nemi? Sisällä ainakin näin todella on.

Koirat ovat molemmat syöneet jonkun aikaa Nutron lammas-riisiä. Siis samaa pöperöä molemmat. Normaaliin tapaan en ole ostanutkaan Merrille senioria tai Lightia, kun on mukamas niin paljon iisimpää syöttää kummallekin samaa sapuskaa. Ja onhan se niinkin. Hieman pelkäsin, että kuinka paljon Merri mahtaa lihoa syödessään jopa reilun desin (per ateria) tavis lammas-riisiä. Mutta kissanvillat, ei tuo kyllä ole yhtään tuhdissa kunnossa.

Kohtapa sitä voidaan ostella Nemille laihis-säkki tai sitten vaan antaa sille puoli dl muroja... Mutta siis ensin se leikkaus ja sitten kuntoutusta siitä ja kilot ja ruokinta seurantaan.

Ei kommentteja: