keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ruoka


Olin tässä jo pidemmän aikaa pohdiskellut, että mikä sitten neuvoksi jos oikeasti on niin että Nutroja ei enää myydä missään. Sellaista huhua kun on ollut aika ajoin liikkeillä pitkin ja poikin nettiä. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta Merri ja Nemi kun ovat koko ikänsä popsineet pääasiallisena ravintonaan Nutron nappuloita.

Kuulemma vain maahantuoja on vaihtunut. Eli Nutroja on edelleen saatavissa. Joten tänään onkin tarkoitus ostaa uusi säkki Lammas&Riisiä. Viimeksi Nemi on popsinut Performancea (vai mikä se aktiivisten koirien ruoka olikaan) kun oli niin hoikassa kunnossa, eipä tuo kyllä läski ole vieläkään muttei enää ihan luuviulukaan. Merrille sitä vastoin on syötetty Lightia.
Hieman on harkinnassa saisiko neitejä mitenkään sovitettua samaan pöperöön, vai ostanko Merrille jotain muuta. Ehkä jopa jo vanhusten sapuskaa? Nutro Choice Senior?

AiNiin. Uusi Nutro kuulemma haisee. Kaikki koiran ruokahan haisee. Haiseeko ne uudet Nutronapuskat sitten uskomattoman kuvottavalle? Se selviää lähiaikoina.

Ei kommentteja: