tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pääsiäismaanantain agihapatukset Merrin kera


Mitäpä sitä eilisestä treenistä sanoisi?

- Merri meni monta kertaa puomille, silloinKIN kun ei olisi pitänyt
- Taaskaan mun koneista ei käynnistynyt tarpeeksi ajoissa, eli jos koira meni, tai selvästi on menossa, putkeen niin LIIKU JO!!!
- Toisaalta taas ei tarvitse saatella koiraa, Merriäkään, hypyillekään niin paljoa. Ajoissa kohti valsseja yms.
- Sillä, että käytin pujottelussa ensin Nemin käskyä ei ollut väliä, koira ei hakeutunut esteelle sillä omallakaan käskyllä. Vain liikkeellä ja suunnalla oli väliä.
- Kun puomin alla olevan putken jälkeisen hypyn taakse laitettiin nami, niin koira kyllä haukkui x kertaa enemmän. Mutta toisaalta meni kyllä putkeenkin ja irtosi hypylle. Mikä tietty oli se pointtikin ~ tämä kohta harjoituksessa oli sellainen, mitä olin rataantutustumisessa ajatellut, että olisi ihanaa kiertää puomi tuolta puolen, mutta millä irveellä saisin koiran hyppämään putken jälkeisen hypyn kun itse puomi olisi minun ja koiran (ja sen hypyn) välissä. Radan jatkon kannalta tuo oli loogisempi puoli sijaita. Palkkaharjoitteen avulla saatiin irtoaminen toimimaan Merriltäkin, joten sain tehdä unelmatreeniä Nauru (niistä ärräpäistä päätellen joilla saattelin koiraa yhä uudestaan ja uudestaan puomille olisi tietty voinut päätellä ettei siinä ihan seittemännessä taivaassa oltu Kieli ulkona)
- pujon jälkeen oli mutkaputki, niin että eka pää putkesta oli tosi lähellä pujottelun loppua ja koira piti lähettää putkeen tietty siitä jälkimmäisestä päästä. Tuo meni tosi hyvin! Hymy

Ei kommentteja: