tiistai 7. huhtikuuta 2009

Ehkä se tästä


... kun saatiin kerta pari hyvää keinu reeniä tehtyä. Koiruus edelleen hihnassa, mutta nyt pysähtyi alaosaan jo ilman pakotteita, ei säikkynyt räminää, ei yrittänyt pois esteeltä ja hinkusi esteelle

Harkkana oli siis koko pitkä rata, jossa oli kaikki kontaktiesteet. Me teimme radan kahdessa osassa, keinu oli sopivasti about puolivälissä. Keinua edeltävälle putkelle saatiin tehtyä rata ns nollana, vaikka ei tod ollut ihan ykkösluokan vaikeusastetta Silmänisku
Keinun jälkeen en tainnut olla tarpeeksi skarppina -tai tarpeeksi hyvin suunnitellut, kun tuli virheitä- uusinnoilla ja Jukan neuvoilla rupesi onneksi sujumaan.

Puomilla jäi hieman ylös ts kontaktipinnalle mutta ei etutassut maahan. Tästä ei otettu silti murheita Silmänisku Aalla jäi ensin vähän ylös, mutta kirraa käskyn toistolla tuli oikiaan paikkaan, josta ylivuotavat sanalliset kehut ja matkan jatko.
Kaikilla kontakteilla muistin lähtiessä käyttää käskyä "saa" kuten pitääkin.
Pujottelut meni hyvin!

Ja koira irtosi, lopun hyvin - toisella kerralla. Ekalla kerralla tuli tökkö ts koira meinasi lentää putkeen (väärä este), mutta ei mennytkään sinne kun lopetin ohjauksen ja liikkumiseni. Tuo tuli kun leikkaus oli myöhässä, jos en olisi leikannut koira olisi takuuvarmasti mennyt putkeen, sillä olisin joutunut hieman kiertämään pujon jälkeistä hyppyä ja liikkumaan putkea kohti. Paremmin ajoittuneella liikkumisella leikkauksesta tuli onnistunut ja koira kiisi kaksi vikaa hyppyä maaliin.

Hyvä mieli jäi hallikauden viimeisistä treeneistä. Kiitoksia kouluttajille ja törmäilemisiin!

Ei kommentteja: