maanantai 7. huhtikuuta 2008

Toinen kolomonen



Kävimme tokoretkellä kauniissa kevätsäässä Kannuksessa hakemassa Karkille & Tuijalle viimeisen ykköstuloksen alokasluokasta. Ja siinä ohessa tokotettiin hieman myös Nemin kanssa. Kiitoksia Karkille & Tuijalle mukavasta matkaseurasta ja tsemppiä tuleviin koitoksiin & treeni-intoa! 

Tällä kertaa kokeen tuomaroi Kannuksen oma tuomari Piritta "Pipa" Pärssinen.

Jos edelliseen kokeeseen menin niillä toivein, että paikallaolo ja luoksetulo onnistuisi, niin tällä kertaa salaisena toiveenani oli että seuraamiset menisivät paremmin kuin viikko sitten.

Luoksepäästäväisyys 9,5 - Nemi otti pari askelta tuomaria kohti

Paikalla makaaminen 9 - Hidas maahanmeno. Ohjausapuja perusasentoon nousuun. Hyvä tietty tietää, että osaisi kiinnittää huomiota ettei tekis vartaloapuja huomaamattaankaan. Mutta itse olin tähän tyytyväinen, sillä koira meni käskystä maahan, pysyi 2min ja nousi istumaan vasta käskystä. Parempi siis kuin viikko sitten

Seuraaminen kytkettynä 8 - Välillä tosi hyviä pätkiä ja sitten kyllästymistä.

Seuraaminen taluttimetta 5 - Alkoi aivan upeasti, just sellaista seuruuta mihin mä olen Nemin kanssa tottunut Mutta täyskäännöksen / juoksuu seuruun aikaan kyllästyi ja rupesi huutamaan eli juoksi rinnalla ja komensi. Sitten kukaan ei kuullut liikkeenohjaajan käskytyksiä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 - Sanoin turhan epävarmasti ja liian korkealla äänellä käskyn. Koira seisoi.

Luoksetulo 9 - Ei tehnyt loppuasentoa.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 - Otti kuulemma pari askelta ennen kuin seisastui. Muuten teki kaiken kuten pitääkin.

Estehyppy 5 - Sanoin seiso-käskyn ehkä turhan myöhään / epävarmasti, joten koira kipitti lähes toiselle puolelle (takaisin) ennen kuin pysähtyi.

Kokonaisvaikutelma 8,5.
Pisteitä yhteensä 136 eli 3.tulos
Sijoitus 7/8 (jaettu seitsemäs tila)

Pipan sanojen mukaan koira työskentelee iloisesit ja osaa kyllä, mutta ohjaaja on turhan epävarma eikä luota koiraansa!



Ihan tyytyväinen olen kokeeseen, se meni jo selkeästi paremmin kuin viime viikkoinen. Arvostelu vain tuntui tiukemmalta... Kyllä tämä tästä vielä paranee ja iloksi muuttuu jonain päivänä.
Nemi oli paluumatkalla ja illalla aika väsynyttä koiraa, pienellä harrastuskoiran alulla oli rankka viikonloppu kun lauantaina agiepiksissä ja sunnuntaina tokokokeessa. Siitä se meidän kakrunkin aktiivi kisaelo pikkuhiljaa käynnistyy...

Ei kommentteja: