tiistai 29. huhtikuuta 2008

Siitä jestaksesta


eli niistä Nemin viime torstain treeneistä. On kuulemma lupa hehkuttaa ;)

Ensin reenittiin tällaista:


Tuo pikku-a on tuossa siksi, koska se on merkkinä siitä mistä lähdin (suurin piirtein) liikkeelle koiran istuessa eka hypyn takana. Eli mä liikuin sivusuunnassa hieman kohti 2 hyppyä ja kun koira lukitsi 2 hypyn niin sitten tein valssin (näyttö päällä 2 ja 3 hypyille) ja sitten kirmattiin 4 ja 5 hypyille. 5 hyppy oli sen verta kaukana, että sinne kantsi mennä enempi mukaankin. Jotta hyppy suunta oli järkevä. Eli koira ei hyppinyt kohti nurkkaa (jossa oli putki) vaan kääntyi paremmin pujoa ajatellen. Ja voi äly! Nemi oli hyvä ja nopee! Ihqu suorastaan! :)

Pujon jälkeen ei ollut palkkaa. Ekalla kerralla N tuli pois lopussa. Seukki kerroilla käskytin / painostin / kannustin sitä loppuvaiheessa, jolloin N pujotteli huipusti loppuun asti. Lopussa välillä nakkipalkkaa ja lopulta tuttilelu josta N oli toosi innoissaan. Juoksi se suussaan intopiukkana ilo-ralleja pitkin hallia. Ihanaa kun kakru oli tuollainen, siitä alkaa kaivautumaan, tai se väläyttelee välillä, vallan mainio agikoira :)

B-reeni oli mun aluksi ehdottama versio, jossa lähdin 2-esteen takaa ja leikkasin 3 ja 4 esteiden välissä. Tämä versio ei ollut kuitenkaan ollenkaan niin sujuva kuin tuo valssi-versio. Hassua.

Lisäksi harkattiin välistävetoja jollain ihmekääntyily jutulla. Ensin meni erinomaisesti ja sitten vanha-kaisa tuli esiin vanhoinen tapoineen eikä mennytkään niin loistavasti.

Lisäksi tehtiin vielä joku muunkinlainen harkka. Jossa venkulia oli se, että koira jätettiin putken suulle, niin että itse en nähnyt koiraa ollenkaan - piti vain luottaa, että se menee sinne putkeen eikä a:lle (jonka alla putki siis oli).


Ei kommentteja: