maanantai 14. huhtikuuta 2008

Hyl'lyt


Lauantaina kesken rlk-tokon (siis kun muut jäivät vielä treenimään) kaahailin Virpiniemeen agilitykisoihin. Ko zempalot tuomaroi Harri Huittinen, joka oli minulle täysin uusi tuomarituttavuus minulle. Sikäli mikäli tietysti mukavaa, että sai kokemusta vähän eri tuomareista. (tuomarit joiden radoilla Merri on agiliitänyt) Mutta näin neljän radan perusteella sanoisin, että aika kimurantteja ratoja ko herra tekee - kaikille luokille (siis sunnuntain ykköset ja kakkoset radan viereltä nähtynä).

Lauantain eka rata meni pieleen siinä kohtaa, kun ajauduin väärälle puolelle puomia kuin mitä rataantutustumisessa olin aikonut. Jatko menikin niin, että Merri singahti putkeen ennen kuin kissaa (eli hyppyä) ehdin sanoa.. ja se siitä sitten. Jatkokaan ei oikein sujunut, unohdin radan yms joten ei ollut oikein kilpailun omainen loppusuoritus.

Lauantain toinen rata oli jo huomattavasti parempi. Tosin ei tuloksellisesti. Rataantutustumisessa tuntui, että piru kun on vaikea laji. Että eihän tästä voi selvitä hengissä. Rata alkoi muutamalla hypyllä joiden jälkeen tosi vaikea pujotteluun meno. Noh, meillähän kävikin sitten niin, että en hoksannut ottaa koiraa paremmin/aiemmin haltuun, joten se juoksi pujottelun läpi/välistä, joten siitä sitten hylly.. Kun sain koiran haltuuni niin jatkoin muina miehinä matkaa ja loppurata sujuikin sitten virheittä (jolla tietysti ei ollut enää mitään väliä, mutta saatiinpa tehtyä mukava harjoitus).

Niin, illalla jalka oli hajalla. Turvoksissa ja "säteili" kipua.


Ei kommentteja: