tiistai 9. lokakuuta 2007

Hallissa Mersun kanssa



Syksyn halli-avaus, ekalla kerralla ryhmästä puuttui kaksi koirakkoa (maxeja) - joten aikaa tuntui olevan ihan kivasti kaikille. Saas nähdä miten sitten käy kun koko ryhmä on paikalla..

Harjoiteltu rata oli kuta kuinkin (mittasuhteet jne varmastikin päin prinkkalaa) tällainen:


Aluksi olisin halunnut vipata Merrin 4-hypylle, mutta eihän siitä mitään tullut.. ei se koiruus oikeen irronnut ja siitä tuli tökkö. Samoin olin ajatellut käyttäväni jotain vastaavanlaista taktiikkaa myös putkeen syötössä, mutta sekin ajatus meni harakoille kun Merri laukkoi väärään päähän putkea..

Ei muuta kuin nöyrä kysymys koutseille, että mitäs minä nyt teen - ja he kehoittivat valssaamaan, sekä ennen että jälkeen 4-esteen. Ja kun valssi oli ajoissa (sovelsin 2-3 -este kohtaan rlk(Mari)-treenissä harkattua valssia -eli ajoitusta, ja meni  aikasta nappiin ) niin Merrin eteneminen ei pysähtynyt yhtään

Kontakti meni osittain roiskimiseksi, eli pitänee kiinnittää kontaktiesteiden kontaktipintoihin tarkempaa huomiota.

Pujotteluun syöttö onnistui välillä hyvin ja välillä ei. Ilmeisesti olin kädellä vetänyt koiran pois pujosta - vaikka se siis osaa sinne menon kyllä ihan hyvin. Eli tarkkuutta omaan toimintaan!

Yhdellä kerralla sain Mersulle tosi hyvän pujo-vedätyksen josta palkkasinkin sen ihme-kiljahduksella

Pujottelun jälkeinen putki meni ensin väärin, ts Mersu sinne väärin. Vasta kun leikkasin hyppyjen 10 ja 11 välissä niin sain Merrin menemään putkeen oikein. Onneksi Merrillä oli niin hyvä vauhti, että leikkaaminen onnistui.

Kiitoksia koutseille hyvistä neuvoista ja tapaamisiin ensi viikolla

Ei kommentteja: