lauantai 30. joulukuuta 2017

Tavoitteet 2018

Let's make a plan ...

Suunnittelu (ja haihattelu / haaveilu) on elämän suola (tai yksi niistä).

Viime / tämä vuosi toteutui (melko) hyvin.

Isona juttuna itselleni on ensivuodessa se, että yritän heittää ennakkoluulot romukoppaan ;-) tämä tarkoittaa sitä, että aikomus on harrastella koirien kanssa kaikenlaista mitä eteen sattuu sopivasti tulemaan.

Käytännössä siis: 

Nemi lopettaa eläkkeensä ja siirtyy osa-aikaeläkeläisenä rallytokoharrastajaksi (ainakin yhden kurssin verran). Jos laji tuntuu mielekkäältä itselle niin treenaillan sitä sitten lisääkin (kumman vai molempien koirien kanssa, sen aika näyttää).

Jos mahdollista niin Kikin kanssa osallistutaan erilaisille viikonloppukursseille (esim jäljen saloihin olisi kiva päästä perehtymään) ja ruotsinlapinkoiratapaamiseen.

Kiki jatkaa tokoilua, noseilee, treenailee hieman bh-kuvioita /pk-tottista ja kesäkaudella toivottavasti taas hakuilee.


Kokeet 2018?

Ainoa laji mihin suunnittelen koekäyntejä ens vuodelle on nosework. Jos Nemi jatkaa harrastetta niin sen kanssa voisi yrittää uudestaan hajutestiä. Kikille pitää miettiä jaksanko karsia sirkustemput pois sen noseilusta (niiden kanssa koekäynnit ovat ehkä vähän niin ja näin ;-))
[toisaalta jos koehammasta kolottaa pahasti niin nose on kiva mahdollisuus mennä kokemaan "kisafiilistä"]


Terveys

Nemi pitää käyttää silmäpeilauksessa ja Kikiltä tarkata "kaikki" (viralliset luustokuvat, polvet, silmät, sydän).


Näyttelyt

En vielä tiedä missä näyttelyissä käydään (tai kaippa ainakin jossain erkkarissa), mutta jostain toivottavasti Kiki saa viimeisen tarvittavan sertinsä muotovalionarvoa varten. Nemin kanssa näyttelyrintamallakaan ei ole mitään tavoitteita eikä tietoa kuinka paljon -jos ollenkaan- Nemi enää näyttelykehissä pyörähtelee.
Jos fi mva irtoaa Kikille kevään aikana niin sen jälkeen voitaisiin suunnitella jotain ulkomaannäyttelyreissuja ... ;-)


Lisäksi 
Kiki jatkaa vesikuntoilua vesikävelyn ja/tai uimisen merkeissä ja molemmat koirat käyvät säännöllisesti hieronnassa (Kiki myös fyssarilla).


Eniten tietysti toivotaan mukavia kokemuksia kumpaisenkin koiran kanssa 💛

Ei kommentteja: