perjantai 29. joulukuuta 2017

Joko?

Kohta saa kirjoitella ens vuoden tavoitteista?

Vuosikin pian vaihtuu ja sellaista.

Joulu sujui talvisissa merkeissä, jopa kyläilypaikoissa (Raahessa ja Lohtajalla) oli hieman lunta ja joitain asteita pakkasta. Raahessa oltiin pari yötä ja Lohtajalla yks yö. Raahessa tuli lenkkeiltyä koirien kanssa aika paljonkin - Kiki oli varsin hyvällä lenkkeilytuulella ja kiertelin sen kanssa välillä pitkiäkin matkoja.

Pari päivää sitten kotiuduttiin, lunta oli tullut poissaolomme aikana lisää. Ensin oli kivasti pakkasta ja todella kauniit kelit, mutta tänään on valitettavasti satanut hieman vettä. Voi tylsyys.

Mä oon viettänyt pari päivää järjestelemällä koiraroiniani, ostin uusia muovilaatikoita, laittelin aksalehdet muovilaatikoihin hyllyn päälle, järjestelin muita lehtiä (Koirammet ja Lapinkoirat) lehtikansioihin - ne eivät siis olleet mahtuneet mihinkään kaikki hetkeen aikaan eli tämä urakka oli todellakin antanut odottaa itseään. Sitten selvitin kaikki epämääräiset koiratreenit ja muut koiraroinat ja järjestelin ne lajin/tyylin mukaisiin kasoihin ja kaikki joihin löytyi kannellinen rasia niin suljin sellaisiin ja laitoin hyllyyn. Lisäksi hankin Kikille oman näyttelyarvostelukansion ja mapitin kaikki sen tämän vuoden näyttelyarvostelulomakkeet sinne.

Ei kommentteja: