keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Vko 42, ohjattu toko

- Paikkamakuu. Mä piiloilin makoillen putken takana. Muiden koirien ihmiset eivät piiloilleet. Paikallaolo osissa niin, että toiset koirakot häiriköivät (tekivät vapaavalintaisia tokojuttuja) sillä välin kun toiset olivat paikallaolossa. Nemi nousi kerran ylös, ärähdin ja kävin pistään / käskeen sen takas maate. Sitten oli ihan hyvin.

- Nouto. Pareittain. Niin että kaveri heitti Nemin kapulan ja mä kaverille sen koiran kapulan. Nemin kapula lensi turhan kauas, siihen tasoon nähden miten / mistä N noutaa (jos noutaa). Meni haukkumiseksi. Aika ku oli vängätty niin taisi se sitten sen noutaa. 

- Ruutu. Sitä sai tehä itsekseen. Lähetin Nemin pari kertaa ruutualustalle ruutuun. Ekalla kerralla käskin koiran seisomaan ruudussa ja menin palkkaamaan ja tokalla kerralla käskin siellä maihin (taisi mennä istumisen kautta) ja menin sitten palkkailemaan ja vapauttamaan koiran. 

- Sivuaskelia. Muuten ok, mutta kannattas kuulemma reeniä vähän pyöristämällä reenata niin voisi saada Nemin paikan paremmaksi. 


Enää en muista tarkemmin että mitä itekseni väliajoilla reenustelin. Tänäiltana tokotukset jatkuvat taas!

Ei kommentteja: