perjantai 19. elokuuta 2011

8


 Mää juoksin eilen jonnin verran yli    k a h d e k s a n   kilometriä ! ! !

Voitteko kuvitella? Minä en 



Ja hommahan meni siis sillä tavalla, että lähettiin koko lauma lenkille. Ensimmäiset sadat metrit käveltiin jotta koirat saivat tehtyä tarpeensa. Eli jonnekin Halpa-Hallin kulmille meiltä käveltiin. Sitten juostiin K-Rautian kulmalle. Eli kohti Isoahonkangasta ja siitä koukkaus kuusamontien varren pyörätielle. Ja koska siellä Honkimaan suunnilla on nyt tie rikki ties mistä kaikkialta niin ei jatkettu sinne vaan palattiin samaa tietä takaisin. 

Minä juoksin Nemin kanssa, joka ravasi enimmäkseen tosi kauniisti. Eetu juoksi Merrin kanssa ja Merri oli paljon rasittavampi juoksu kaveri... (laukko välillä, tempoili, rähisi kuusamontiellä meneville -satunnaisesti-, ohimeneville mopoille jne)

Kun oltiin aikalikellä kotinurkkia niin rupesin tarinoimaan, että oishan tässä voinut pitempäänkin juosta. Eetu kysyi/ehdotti, että jatkanko lenkkiä jos hän menee koirien kanssa kotio. Ja niinpä tovin mietittyäni annoin Nemin Eetulle enkä kääntynyt Kolamäen risteyksessä kotiin päin vaan jatkoin suoraan eteenpäin (periaatteessa kohti Koitelia). Sitten juoksin Mansikkamaan päiväkodin ohitse eli aivan kuin oisin mennyt ns Mansikkamaan -lenkkiä, mutta koska olin täysin seonnut niin en mennyt sieltäkään suoraan kotiin vaan kävin vielä Kaista-ahon lenkuran siihen lisäksi. 

Näin ollen matkaa kertyi jonnin verran yli 8km. 

Sää oli pilvinen, ei satanut vettä kuitenkaan. Asteita oli ehkä jotain 10 ja 15 väliltä. Oikein sopiva juoksukeli siis. Ja juokseminen oli tosi vaivatonta - enimmän osan lenkistä oli tosi hyvä rytmi päällä. Ainut vaan, että ehkä viimisellä kahella kilsalla alkoi sattumaan oikean jalan jalkapohjaan - siellä kun on joskus ollut joku kovettuma/känsä joka edelleen silloin tällöin "nostaa päätään" eli vihoittelee. 

***

Piiralta tuli yhdeksi ohjeeksi koirien ravilenkit... joten tässäpä tuli kaupan päälle sitten sitäkin  Plus meitsin kaikkien aikojen juoksuennätys 



Nilkkaan ei sattunut lenkillä (tai siis muuallekaan kuin siihen kovettuma-alueeseen), mutta illalla kun menin nukkumaan niin oikia koipi sieltä "ongelma-alueelta" oli kyllä kipeä. Valehtelisin jos väittäisin muuta.

 

Ei kommentteja: