perjantai 12. elokuuta 2011

Paluu aksareeneihin


 Keskiviikkona koutsien kesäloma loppui (tai ehkä se loppui jo aiemin, mene ja tiedä) ja Nemi pääsi liitämään kanssani taas ohjattuihin reeneihin. 

Koutsaamassa oli Mikko. 

Nemi hyppeli 50cm rimoja/esteitä. 

Aasta tuli kertaalleen läpi, siitä perkeleet josta seurasi että se jäi aan harjalle kuikuilemaan. Että tohtiiko täältä tulla alas kun tuo ohjastaja suuttuu. Ois kuulemma pitäny kannustaa ja kehua enempi koiraa. 

Mä kerkesin vaikka minne. Jonka takia yks suunnittelemani takaaleikkaus meni ihan persiilleen kun vaihoin lennosta suunnitelman muuksi - kun olin kerta kerenny. Ei ois kannattanut. Seuraavalla kerralla oottelin koiraa putkesta, vekkasin vähän hypylle ja leikkasin sitten keinulla kuten suunnitellutkin. Tuo sujui paljon paremmin. 

Yhessä kohtaa koiruus irtosi keinulle. Kun ei olisi siis pitänyt. Mä en millään opi, että Nemi tykkää keinusta. Kuka hullu koira sellainen olisi? Noh, Nemipä tietysti. 

Se rata mitä tehtiin oli 26 esteinen. 

Keppejä piti hieman säätää. Koira meni usein kakkosväliin. Tai jos meni oikein sisään niin tuli saman tien uloskin ja jatkoi matkaa numeroa kattomaan. Noh, sain mä sen lopulta sinne kepakoillekin. Edeltävän esteen eli muurin tykö tehtävää valssia piti ajoittaa parempaan kohtaan. Mikä taas tarkoitti sitä että aan jälkeiselle hypylle kantsi tehä valssi (ois voinu tehä niistonkin mutta jotenki en hahmottanut sitä siihen) jotta ehti enemmän eelle - aiemmin siis olin leikannu pituudelle (a-hyppy-pituus-muuri-pujo-...). 

Mitä muuta? Alku meni ihan kivasti. Johonkin siihen alkuun tuli päällejuoksukin ja sekin sujui, jeejee. Putken jälkeiselle hypylle ennen aata piti aikasemmin kääntää kroppa. Kun kuulemma oottelin liikaa koiraa (että ennakointia vaan peliin), yllättäin. 

Ja yhtä persjättöä okserin jälkeen piti aikaistaa ja aikaistaa. Mä omasta mielestäni tein sen jo ties kuinka aikasten, mutta Mikon mukaan se ois voinut olla vieläkin hyvempi, aiemmin tehty 

Ihan jees reenit. Hieman säätämistä mutta ei aivan toivottoman tuntuista kuitenkaan.

Ja tosiaan kesän juoksulenkeistä tuntui olevan hyötyä... 

Ei kommentteja: