tiistai 16. elokuuta 2011

Liedossa


 Ei mennyt ihan nappiin eikä napin taaksekaan meidän kisat Liedossa lauantaina. Uutena tuomarituttavuutena Anne Viitanen (muistaakseni, tai joku sen tapainen nimi sillä tuomarilla oli).

Jotain pientä hyvää radoilta löyty, mutta kun lanka katkesi niin lanka katkesi. Eka radalla 2 kieltoa aalta ja sitten sanoin koiralle liian varhain pituus - jotenka se ohitti hypyn sitä ennen. Ja sen jälkeen pujottelussa paloi koiralta hermot ja jankattiin keppejä aika kauan - ja tuomari heittikin meidän sen jälkeen radalta ulos. Kun vapautin koiran kepeiltä se teki tosi kivan maalijuoksun. Otti edessään olevat kolme hyppyä (ei ois oikeesti ollu mikään maalisuora) - eli teki tosi hienon irtaantumisen. 

Toisella radalla taas kielto aalta, pituudella aloin varmaan liian varhain / väärässä kohtaa tekemään takaaleikkausta niin koira tuli jostain väärästä välistä. Ei ollut siinä kohtaa sääntökirja niin hyvin hallussa jotta oisin muistanu minkälainen virhe tehtiin. Jotenka este uusiksi. Ja jostain myös vitonen, ei mitään hajua että mistä (tulos lapussa lukee siis k+k+5) ja aika paljon yliaikaa. Nyt kepit onneksi sujuivat ja rata oli melkeen agilityn tuntosta. 

Keli oli meille turhan kuuma. Kenttä hiekkanen, rt:ssa tuumin että en ehkä tykkää siitä kentästä. 

Jalka hajosi reissusa ts tuona päivänä. Niin se vaan menee että kun aksaa niin jalka hajoo, mutta tasasen maan juoksulenkit se kyllä kestää... 

Ainiin. Melkeen missasin toisen rataantutustumisen . Olin lukenut huolimattomasti aikatauluja, ja luullut että seukki rt ois sillon kun oikeesti oli hypärin rt - osallistuttiin siis vain kontaktiradoille eikä vikala olleeseen hypäriin. Olin autolla hengaamassa koirien kanssa ja sattumoisin katoin kentälle päin ja näin kun ihmiset liikku siellä sen näköisesit että tuumin, että "pitäsköhän munkin olla tuolla?" Kipaisin paikalle katsomaan ja pyrähdin tutustujien sekaan. Kaikki säkäluokat tutustu yhtä aikaa - kun eihän kisaajia ole yhteensä kuin jotain 30. 

Ei kommentteja: