perjantai 12. elokuuta 2011

Nakit ja muusit eiku lihapullat


 Tohina keskiviikkona ehdin myös Merrin kanssa toksuttelemaan. 

Aiheina:

luoksetulo samaan tyyliin kuin Nemin reeneissä. Merri oli ihan yhtä tollo kuin Nemikin. Mikä sangen suuresti mua ihmetytti. Vanha pelastushakukoira ei osannut sen vertaa rakennusetsintää että ois löytänyt mut vessasta  Pihalle sentäs pinkaisi vauhdilla, sekin. 

ruutu. lähetin koiran tyhjään ruutuun ehkä 10metristä ja Jenni heitti koiralle pallon ruutuun kun koira oli ruudussa. Merri ei huutanut. Ja se juoksi suoraan ruutuun. Ihanaa 

kapulan pito. pah pah ja pah. Veul veul veul. Jos kosket lujasti niin tipan. Jos ootat niin tiputan. Pitäisi kuulemma reeniä samaa kuin Nemin kanssa - sitä pahamaineista pakkonoutoa siis. Ans kattoo nyt... 

Ohjattu nouto & merkki. Joku ulos meno juttu. Blondilla ensin leikkasi ja sitten ei leikannut. Eikä koirallakaan. Se ei lähteny ulos sinne palkalle ensin alkuunkaan. Piti helpottaa jotta se hoksasi minne sen oletetaan siitä merkiltä menevän. 

muuta ei taidettu tehdä ohjatusti. itsekseni tein hyppyä, lisempää noutoa, seuraamista ja kakeja. olin aika väsy päivän puuhasteluista joten ihan joka sekuntti en puuhannut jotain Mersun kanssa. 

Ei kommentteja: