tiistai 16. maaliskuuta 2010

Vikatoko


Eilen kävin samassa ryhmässä kuin viikko sitten tekemässä viimeisen korvaavan Merrin tokojen osalta ja tämä oli samalla viimeinen kerta Marin toksutteluryhmässä, ainakin tältä erää. Ja olipa kyllä hyviä reenejä! Kovasti opittiin, monet asiat on vielä täysin vaiheessa, siis sellaisista mitä ruvettiin nyt ns opettamaan uusiksi tai Mari sai aukaistua mun silmät tai oivaltamaan joitain juttuja Merrin toksuttelusta. Tai vaikk joissain tapauksissa silmät eivät niin auenneetkaan, niin rupesin silti opettamaan asioita Merrille vähän erilailla (ai vähän!) kuin mitä olen tottunut tekemään. Joten en tiedä milloin nämä kaikki jutut ovat valmiit - että milloin sitä kokeeseen uskaltaisi ilmoittautua... Mutta kivaa oli ja on! Kiitos Marille!

Ja Merri, se se vasta ihana on Kun se on niin innokas. Joten mikäpä sellaisen mötkylän kanssa on tokoillessa.

Kesäkaudelle pistin hakemuksen menemään toksuttelupaikasta, toivottavasti voidaan jatkaa tokoilua (Lammisen Päivin ryhmässä). Varsinkin kun en hakenut Merrille enää sitä agiryhmäpaikkaa. Kyllähän mä sen kanssa vielä liitelen jonnin verran tulevana kesänä, mutta ei tosiaan enää niin "tavoitteellisesti" että ihan ryhmässä oltaisiin.

***

Eilen reenattiin ohjatusti noutoa

pitää reeniä välillä myös malttia eli kapula lentää, koira ei hae kapulaa vaan otetaan esim askel taakse päin ja koira pyydetään sivulle, josta palkka. ja ehkä joku kerta käsketään se tuosta myös hakemaan se kapula.

luovutuksessa pitää yrittää välttää jalka-apuja, ennemmin vaikka vartalo-ohjausta jonka senkin pitäisi vähentyä ajanmyötä -toistojatoistojatoistoja.

Merri teki pari priima suoritusta, joten asiassa ollaan edistytty kyllä!



ja seuraamista

jossa tehtiin häiriöreeniä eli Mari heitteli tunnarikapulaa, josta luulin että Merri ei olisi kiinnostunut.. mutta kyllähän se vähän oli. Itte kämmäilin kaikenlaista, mutta koira oli enimmäkseen priima. Tai olikin, mitä en ite älynny palkata sitä oikealla lailla oikeaan aikaan.

Ittekseni reenailin paikallaoloa (menin aan taakse piiloon, kerran M nousi ylös, muilla kerroilla ei), seuraamista, hyppyä (sivulletulo paljon parempi kuin viimeksi), jäävistä seisomista mikä taas oli hyvä, noutoa, ruutua (aika hyvältä matkalta lähti "matolle"), luoksareiden takapalkkausta ja ihan perus-pertsa-asentoa. Sekä temppu-kavalkaadia.

Ei kommentteja: