maanantai 15. maaliskuuta 2010

Reeninolla


WuHuu!!?!

Eilenkin oli reenulit. Viime viikon torstain reenit oli meidän ryhmän osalta siirretty sunnuntaille. Agi-tanssit pidettiin pienellä puolella missä tehtiin 16 esteen rataa ensin pätkissä ja sitten kokonaisena. Koutsauksesta vastasi Mikko.

Pujosta oli vain puolikkaat kepit, mikä oli varmaan hyvä ratkaisu koska radalla pujo mentiin pariin kertaan ja molempia versioista kepeistä (tulosuunta eri) reenittiin niissä alkupätkissä ensin erikseen. Radalla oli samoin rengas useasti = 4 kertaa.

Alkupätkästä hinkattiin renkaan luona tehtyä valssia kohti parempaa ajoitusta, joka ei meinannut onnistua. Milloin ohjaaja oli sijoittuneena väärin ja milloin ohjaaja potki koiran putkeen (kun oli tod väärässä paikassa väärään aikaan). Useimmilla epäonnistuneillakin kerroilla koira kuitenkin meni radan ns oikein, mutta ohjaaja olisi silti voinut tehdä kaiken hieman paremmalla ajoituksella. Joku kerta ajoituskin oli sitten kohdallaan

Eka pätkä päättyi kepeille, jonne laitettiin palkka. Piti yrittää irrota sivusuunnassa, jotta ehtisi tekemään jatkokiekuroita. Irtosin. Jee! Mutta liioittelin ja irtosin liikaa Positiivista intoilussani oli se, että koira pujotteli (sittenkin kun palkkaa kepakkojen päässä ei enää ollut) loppuun asti. Noh, saatiin munkin liikkuminen kohilleen myös siinä kohdassa rataa.



Sitten palan matkaa taas vailla ongelman jyväsiä kunnes piti tehdä pakkovalssi renkaan jälkeiselle hypylle. Jos jäin matteilemaan niin koira meni menojaan ja hyppäsi sen hypyn mikä odotti suoraan renkaasta etiäpäin. Ei muuta kuin luottoa siihen, että koira suorittaa renkaan putkesta tullessaan vaikka en olekaan renkulin vieressä ja valmiiksi oikian hypyn kohalle ottamaan koira haltuun ja OLEMAAN PAIKALLAAN jotta sai pakkovalssin tehtyä. Toi oli aika vimpeliä! Mutta sekin lopulta järjestyi. Sitten ne loput esteet eivät enää olleet edes ongelma, hyppy, pujo kohtuullisesta kulmasta, persjättö ku koira ol kepeillä ja vikalle hypylle takaakierto. No problemons!

Kokonaisena ratuli meni nollana. JuHUuu!!!





Mutta jottei liian hauskaa olisi niin vika harkka ei onnistunut meiltä. Eli putki, rengas, vekki-hyppy ja kepit. Vekissä lähti koira koko ajan takaakiertoon ja sitten loppuikin aika ja sheltit valtasivat hallin.

Ei kommentteja: