keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Talvikuva haaste


Olin saanut (ja havainnut kyllä, olen ollut vain hieman heikohkosti koneella viime aikoina) pariltakin eri taholta talviaiheisen kuvahaasteen johon vastaan nyt.

http://kompiainen.vuodatus.net/blog/2402142/vastaamme-haasteeseen-/

Etsi kaunein talvikuva mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle joilla on blogi.

En ole ihan varma ovatko nämä kuvat Merristä ihan siitä sen ensimmäisestä talvesta, mutta hyvin kauan näiden kuvien ottamisesta kuitenkin jo on. Kaksi siksi kun en osannut valita kumpi olisi parempi.






Jokatalviset ykkös-leikit lumen kanssa tulivat tutuiksi kuitenkin jo ihan alussa eikä meno ole tässä liki yhdeksässä vuodessa muuttunut. Lumipenkkoja on kiva ymppäillä (ne kettuhypyt aka myyrästys) ja menoon mukaan on kiva ottaa myös pallo, tennispallo tietysti!

Nemin osalta tuli taas heti mieleen mukavat lenkit mitä harrastimme Pirkon & Nucan kanssa silloin kun asuivat vielä Kiimingissä. Tässäpä siis yksi erittäin kaunis otos talvelta 2006 (=Nemin eka talvi).




Ei kommentteja: