keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Korvaavuus toksu


Käytiin Merrin kanssa maanantai-iltana tokoilemassa, oltiin vierailevia tähtiä (?) eräässä ryhmässä kun päästiin tekemään korvaavaa kun ei päästä reenuleihin sillon kun ne seukki kerran on (allekirjoittanut on matkoilla ja koirat lomalla anoppilassa).

Nämä olivatkin oivat reenit meille kun ohjelmassa oli paljon paikallaoloa mikä tällä erää sujui huomattavasti paremmin kuin viikko sitten. Eka osio otettiin normisti, kävin piiloilemassa verhon takana muutamia kertoja ja Merri pysyi hyvin paikallansa.

Toinen paikallaolo-leikki oli sellainen, että koirat oli limittäin vastakkain ja joka toinen koira teki luoksetuloja ja joka toinen oli paikallansa. Tässäkin hommassa Merri pysyi hyvin paikoillaan (en piiloillu). Vaikka osiossa meni aika kauan ts Mersu joutui/sai makoilla melko pitkän tovin.

Luoksetulon otin läpijuoksuna, samalla reenattiin sitä takapalkkaa. Mari onneksi huolehti jottei Merri rynninyt väärään aikaan tahi väärälle kupille. On ne nuo Koutsit kun pistävät mut kaikissa reeneissä tekemään kaikkea pelottavaa (olipa sitten kyse toksusta tai aksasta), varsinaista extremeilyä tämä koirareenaus

Koutsin katsonnan alla reenittyyn myös hyppyä. Ekalla kerralla Merri "löysi" hypyn sijasta (ts paluun sijasta) Marin "jee, sinäkin olet täällä - kiva nähdä pitkästä aikaa Seuraavat kerrat koira muisti tehdä hommia kunnolla eikä intopiukeilla Marista. Muutenhan hyppy on ihan avokisakunnossa, mutta se meiän perusasento on ihan persiistä. Johon sainkin äärimmäisen hyviä neuvoja ja homma rupesi parenemaan heti. Ja tätä on harkattukin kosolti maanantain jälkeen.

Muutoin reenustelin seuruuta, lyhyitä juttuja pallo palkkailulla. Jääviä (taas taisi olla seisomisen kanssa jokin ongelma aluksi - lopulta sain koiran muistamaan sen seisomisenkin), kaukoja, noutoa (pehmolelua ei suostunut oikein hakemaan - kun levittelin vähän kaikenlaista rompetta lattialle haettavaksi. mieluiten tuo aina tuo sen "virallisen" puukapulan sitten vasta muut kapulat (metalli, muovi, toisenlainen-puu).

Ei kommentteja: