lauantai 16. helmikuuta 2008

Leikkauksia


Torstai aamuna kävin Merrin kanssa agiliitämässä Activen hallilla. Tällä kertaa treenit pidettiin niin, että Nucca ja Merri vuorottelivat - joten kokonaisaikaa meni 2h harkkaamiseen. Treenailun pääteemoina olivat takaahypyt (harkattiin yksittäisillä esteillä - mitä kauempaa saisi koiran hakemaan itsenäisesti hypyn niin sitä parempi) ja leikkaukset. Lisäksi treenasin Merrin kanssa kädellä vippausta (yhdellä esteellä) - sitä samaa mitä viime keväänä kuivaharjoiteltiin Jaakon kurssilla.
Leikkauksia otettiin ensin parin hypyn avulla ja palkalla. Oikein haettiin yhteentörmäystilanteita - joissa Merri monesti on ruvennut räkyttämään mulle eikä ole hypännyt. Mutta nyt toimi hienosti.

Lisäksi koitin tehdä oikea-aikaisia valsseja ja persjättöjä. Koitin olla menemättä koiran tielle sen suunnistaessa kohti putkea jne.
Ihan hyvin Merri nyt kyllä sukelteli putkiin -on tainnut putki sulkeisista olla hyötyä.

Täytyy katsastella josko jo ensi viikolla pääsisi Nemi jatkamaan treenejään, torstaina taitaa olla juoksun alusta kulunut jotain kaakaa tai kaakoo päivää... (eli vuoto saattaa olla sitten jo ohitte).


Ei kommentteja: