maanantai 18. helmikuuta 2008

Kakrun aktivointi


Koska Merriä olin aktivoinut aamupäivällä (molempia käytin toki aamusta lenkillä) tokokokeen verran sekä ennen ja jälkeen koetta iloista metsähumppailua hallin likellä. Niin jahka itse olin kokeesta palautunut niin lähdin Nemin kanssa pitkälle lenkille.

Lenkin aikana otin välillä seuraamispätkiä pysähdyksillä - tässä pitäisi varmaan testailla joskus pidempiäkin seuruu kuvioita nyt olen harjoitellut aika lyhyitä pätkiä ja pysähtymisiä - mitkä toimii ihan kivasti. Tosin pysähdyksen jälkeen Nemin pylly nousee omaan tahtiin irti maasta...

Loppulenkistä teimme myös liikkeestä seisomisia, mitkä kakrun kanssa toimivat hyvin - ts kontaktikävelyä, käsky, seisominen, mä kävelin metrin pari eteenpäin ja palasin palkkaamaan koiran. Näitä tein muutaman ja meni ihan kivasti.

Sitten tein ts koitin tehdä nopeaa maahanmenoa, tätä ennen oltiin leikitty lapasella, mikä oli Nemistä kivaa. Mutta maahanmenossa odotti kuitenkin makkaraa eikä lapasta. Namillakaan en kuitenkaan saanut koiraa tarpeeksi nopeasti maahan ts niin nopeasti kuin olisin halunnut. Ehkä tähän kuitenkin vaaditaan enemmän koiran virittelyä ja jotain lelupalkkaa??


Ei kommentteja: