tiistai 12. helmikuuta 2008

Kipua ja ketutusta


Nonni. Eilen sitten Merrin agiharkoissa huomasinkin, että kunto on näköjään menossa huonompaan suuntaan. Ihmekös tuo, kun liikuntamäärä on selvästi vähentynyt. Milloin on jalat rikki, milloin keli niin paska (lue: liukas) ettei töpötyksestä tule yhtään mitään.. Vauhdikasta rataa juostessa loppui selkeesti kunto, ja myös meinasi mennä jalat alta.

Uusien kenkien kiilaushässäkästä on siinä mielessä apua, että jalka ei kipeydy samallalailla kuin ennen - siis se nilkan seutu (tai sitten en ole rasittanut jalkaani vielä kunnolla). Mutta jossain on nyt kuitenkin vikaa, sillä lonkka ärtyi taas kipeäksi. Siis tää lonkkakipu on vasemmalla puolella - oikean jalan ollessa se pienempi ja voimattomampi (eli olen totaalirampa).
Tää lonkka homma ei voi johtua enää siitä, että kuukausi sitten köpöttelin muutamana päivänä kengillä joissa ei ole tarvittavaa korotusta. Jossain muualla on nyt häikkää, mutta missä? Kun tietäskin millä tuon kivun sais pois. Sattuu siis kävellessä, kyljellään nukkuessa ja hieman tuntuu myös koko ajan ja on kosketukselle arka. Lonkassa ts ko kohdassa ei silti näy ulospäin mitään erikoista.

Ketuttaa.


Ei kommentteja: