keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

Tokot vkolla 13


Pohdinnoistani huolimatta menin kuitenkin tokoilemaan sunnuntaina vain Merrin kanssa. Aluksi teimme luoksepäästäväisyyden ja paikallamakuun liikkeenomaisesti. Merri hieman hötkyili luoksepäästäväisyydessä mutta paikallamakuu meni todella hyvin - koira ei ennakoinut loppuistumista vaan nousi ylös (istumaan) vasta käskystä :) :)

Lisäksi teimme yhden (jokaisen valitseman) liikkeen liikkeenomaisesti yksi kerrallaan. Monet ottivat seuraamisen, mutta koska Merri oli erityisen mattoa nuuskivalla tuulella niin päätin ottaa lyhyt tempoisemman ja hauskemman jutun eli luoksetulon. Merri tuli hyvään perusasentoon sivulle, sivulle tulo oli ehkä hieman pomppiva/innokas, mutta suoritus oli kuitenkin parempi kuin kokeessa.

Lisäksi jokainen harjoitteli jotain liikettä tai jonkun liikkeen osaa. Niin että kouluttajat (KaisaK & Ammi) kiersivät antamassa neuvoja. Me tehtiin liikkeestä seisomista, se kun pitäisi saada toimimaan myös ilman käsiapua. Ja niin että koira varmasti pysähtyy käskystä - ja jää seisomaan eikä mene maahan tai istu. Tähän sain monenlaisia neuvoja (joita en nyt laiskuuttani jaksa tähän naputella).


Ei kommentteja: