maanantai 23. huhtikuuta 2007

Lappalaisagia, Nemi



Kävin Merrin harjoitusten jälkeen (siitä myöhemmin lisää) viemässä Merrin kotiin ja hakemassa Nemin ja taas hallille. Eli 2. viimeiseen lappalaisten hallivuoroon. Itsekkäästi harjoittelin tällä kertaa lähinnä Nemin kanssa.. (enkä juurikaan kommentoinut toisten suorituksia).
Tokoilijoita ei tällä kertaa näkynyt ollenkaan, joten hallissa taisi olla 2-4 harjoittelupistettä, joista me pitäydyimme vain kahdessa.



Tuossa harjoituksessa otin erilaisia hyppykuvioita. Erittäin lyhyitä ja hieman pitempiäkin. Ja pelkkää pujottelua. Sekä ensin yhdeltä hypyltä pujotteluun. Ja sitten kolmen hypyn (a, b, c) kautta pujotteluun. Hypyn (c) jälkeen käskytin vain pujottelua (kierrä) ja Nemi taisi kerran mennä väärään väliin (toiseen) eikä sekään ollut eka kerta (kun yritimme tuota hypyn takaa pujoon menoa, ja varmasti oli mun ohjaus/käskytysmoka.. ko erhe). Vaikka en varsinaisesti ottanut sitä haltuun hyppyesteen jälkeen.



Kuten arvasinkin, niin tämä harjoitus osoittautui aika kinkkiseksi. Jos valittavana on A ja putki niin kumpaankohan Nemi menee?! Niinpä niin, ei kovin vaikea arvata, että Nemi pääsi pätkähtämään a:lle aika monta kertaa huolimatta kovasta yrityksestäni ohjata se putkeen... Mutta tuli niitä onnistuneitakin harjoituksia tehtyä useampi.
Nemi myös hieman häiriintyi muiden tekemisistä, joten 5 hypylle ohjaaminen ei aina onnistunut kun Nemi rupesi polisoimaan hallin tapahtumia (ei lähtenyt varsinaisesti pois, mutta eipä ollut enää kuulollakaan). 5 hypyn jälkeen tein pienen vekin, jotta sain Nemin suoremmassa linjassa a:lle. A:n alasmenokontaktilla pysäytin koiran, palkkasin, siirryin kauemmaksi, palkkasin taas ja lopuksi vielä leikin narulelulla - josta Nemi muutaman kerran oli jopa kiinnostunutkin

Rengasta harjoittelimme myös yksittäin, molemmilta puolilta - ja se meni joka kerta oikein

Ei kommentteja: