perjantai 3. marraskuuta 2006

Matkakuumetta...



Käytin koirat eilen Akuutissa, jossa Nemiltä otettiin vasta-ainetestiä varten hieman verta ja annoin molemmille matolääkkeet valvotuissa olosuhteissa. Matolääkkeen antoa varten koirat piti punnita Akuutin eteisessä olevalla puntarilla. Niinpä olikin varsin yllättävää havaita, kuinka vähän neidit painavat. Nemille puntari näytti lukemaa 13,10kg. Ja Merrille 11,80kg.
Piti punnita Merri muutamaan otteeseen, mutta pakkohan se oli lopulta uskoa.

En ollut antanut koirille ruokaa aamulla, koska Nemille ei voinut antaa tuon verinäytteenoton takia. Joten Nemi popsi matolääkkeet innokkaasti. Ja koska Nemi söi omat puoltoista tablettia niin innolla, niin Merrikin lopulta söi, ensin tosin pudotti lattialle, mutta koska Nemi oli ryntäämässä syömään sitä niin .. pakkohan Merrinkin oli lääkkeet syödä narskuttaa. Ja minä kun epäilin ja harmittelin kun en ollut ottanut meetwurstia tms mukaani..

Puolan matkaa varten ei siis tarvita tuota vasta-ainetestausta, mutta muutoin kyllä. Siis jotta voimme ens kesänä lähteä koko lauman voimin Ruotsiin...

Puolan matkamme alkaa siis maanantaina, jolloin hyppäämme Oulusta bussiin klo 9.00. Päiväkirjakin jää siis päivitystauolle puoleksitoista viikoksi. Palaamme reissusta 15.11 joskus iltamyöhään. Ja näyttelykehässä koirat ovat torstaina 9.11.


Ei kommentteja: