keskiviikko 22. marraskuuta 2006

The Killer Chair



Nemi koki maanantaina kauhun hetket, kun Tappaja Tuoli yritti päästä sen kimppuun hallissa. Jollei reppana ois ollut niin kauhuissaan niin tilanne olisi voinut olla koominenkin.
Juttu meni siis näin:
Jätin koiran kiinni (hallin reunalla olleeseen tuoliin), kun menin ensin rakentamaan rataa ja sitten tutustumaan harjoituksiin. Nemi pysyi kiltisti paikoillaan, kunnes olin tulossa takaisin sen luo. Se ryntäsikin mua kohti -> tuoli kaatui -> Nemi säikähti ja säntäsi juoksemaan -> tuoli "säntäsi" perässä -> Nemi haukkui ja kauhistui entisestään yrittäen samalla saada pahaa tuolia pois perästään -> Nemi säntäili pitkin hallin puolikasta kaataen useita hyppyesteitä ->yritin saada Nemistä otteen, epäonnistuin ->ja Nemi juoksi taas lisää.. Lopulta sain remmistä otteen ja Nemi & The Tuoli pysähtyivät.

Nemi oli levoton koko harjoitusten ajan ja hyppi aitojen yli todella huonosti. Siis alitti esteitä. Rataharjoitus meni tuon hyppyongelman takia aikalailla mönkään...
Positiivisia asioita löytyy kuitenkin treenistä eli a:lla jäi istumaan kontaktille, jonne sain sen palkattua. Ja pujottelu sujui yllättävänkin hyvin. Myös "väärältä" puolelta :) Tuo väärä-puoli yllätti mut täysin.. ainoat ongelmat kepeillä oli oikeastaan Nemin liika innokkuus, jolloin työnsin sen väärään väliin pari kertaa..

Ei kommentteja: