maanantai 27. marraskuuta 2006

Vuoden viimeinen tokotreeni (ohjattu)


Lappalaisten agiharkkojen jälkeen olisi ollut taas se tavanomainen tunnin odotus ennen Merrin tokotunnin alkua. Olin jo lähdössä hallilta, kun Ammi sanoi että voisin tokottaa yhtä hyvin siinä edellisessä ryhmässäkin. Joten jäimme sitten tottistelemaan - Merri jaksoi hienosti kahdet treenit peräjälkeen :)

Aluksi treenailimme seuraamista. Merrillä on hyvä seuraamispaikka ja kontakti, kunhan se vain on motivoitunut tekemisestä. Milläs sitä sen motivaatiota saisinkaan pidettyä yllä?!? Palkkasin taas suusta, mutta tähtäämisen kanssa oli vähän ongelmia eli namit lensi eteenpäin, joka tietysti edistää sitten sitä seuraamstakin aina välillä. Treenailin myös liikkeestä seisomista mikä on onnekseni alkanut sujumaan...

Seuraavaksi harjoittelimme hyppyä. Aluksi se meni pieleen.. mutta loput ihan hyvin. Heitin namin Merrille siinä vaiheessa kun se seiso -käskyllä seisoi esteen takana. Lopuksi otin tuon vielä kokonaisena liikkeenä.

Viimeisenä harjoittelimme ruutua. Eipä Merri paljoa muistanut kosketusalusta harjoituksistamme.. toisaalta taas en ole tainnut aiemmin ottaa harjoitusta niiden nurkkatörppöjen kanssa - joten Merri kosketti, törkki ja kaatoi ensimmäisen nurkkatörppökukkaruukun... ja oli tosi terhakan ja osaavan näköisenä. Palkkasin sitä sitten siitä kun se meni sinne matolle asti, vaikkei varsinaisesti tainnut kauheasti siihen mattoon koskea - ainakaan samalla innolla kuin mitä törkki sitä kukkaruukkutörppöä.

Loppuvuoden tokotuksien aikaan mulla onkin muita menoja, joten palaamme tokoharjoituksiin ensi vuoden puolella. Kiitoksia tokokouluttajilleni tästä syksystä & hauskaa joulua ja onnekasta uutta vuotta! :)


Ei kommentteja: