maanantai 20. marraskuuta 2006

Ei puomille



Esteharjoitus puolella harjoittelimme tällä kertaa rengasta ja putkea, joka oli sijoitettu puomin alle. Putki oli niin, että aluksi koirat eivät edes "nähneet" puomia, pikkuhiljaa putken suuta taivuteltiin hieman vaikeampaan asentoon.. Tosin tuo ei tuottanut koirille mitään ongelmaa. Suurimmalla osalla koirat livahtivat hyvin putkeen, muutama koira meni silloin tällöin putken suun ohi, jolloin ne huomasivat puominkin ja nousivat puomin nousukontakilla. Mutta yksikään koirista ei rynnännyt suorittamaan puomia.
Harjoituksen tarkoituksena oli sekä harjoitella rengasta (myös niin että renkaan jälkeen "matka jatkuu") että saada koirien ohjaajat huomaamaan ettei se ole niin erikoista vaikka se putki olisi joskus puomin tai a.n alla.. ;) Nyt toki aloitettiin harjoittelu niin ettei väärän esteen valintaa sattuisi edes tapahtumaan. Pikkuhiljaa sitten vaikeutetaan harjoitusta...
Saldo: joillakin koirakoilla oli renkaalla vaikeuksia, putkeen suurin osa sujahti todella hyvin.

edit: esteharjoitus päässä oli myös pujottelu, jota koirakot saivat harjoitella itsenäisesti. Valitettavasti en kerennyt seuraamaan kuinka hyvin pujottelu sujui.

Ei kommentteja: