keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Viikko 48 - huikee viikko

 Maanantai

Sain postia Apuvälinekeskuksesta, eli maksusitoumuksen uusiin välikausikenkiin. Pitäisi soittaa sinne ja varata aika, niin kenkien hankinta/saaminen etenisi. 

Iltapäivällä kävin Kikin kanssa Kempeleessä nosetreeneissä ja koira oli ihan liekeissä. Treenit sujuivat siis tosi hyvin ja meillä molemmilla oli kivaa :-)


Keskiviikko

Käytiin Kikin kanssa Vakkurilla. Kaima hoiti ensin minun jalat ja sitten Kikin (muutakin kuin jalat). Kiki ei ollut pahasti jumissa, mutta jotain hoidettavaa siinä kyllä oli - taisi olla samat ongelmapaika kuin edelliselläkin kerralla. Kysyin koiran pulskuustasosta, että miltä vaikuttaa  - vaikka koiraa tulee paijailtua joka päivä niin silti sitä voi "sokeutua" omaan kykyyn arvioida koiran läskikerroksia. Noh, ei ollut yhtään pulska pikkukoira kaiman mielestä. Että karvaa tuo vaan on - ja sitä totisesti koirassa nyt on. 


Perjantai

Iltapäivällä käytiin KAS:n hallilla niissä ensimmäisissä tokoyksäreissä, joista aiemmin mainitsin. Reenit oli tosi kivat ja Kiki oli ihan huikeen hieno toksuttaja. Palaan asiaan kun saan kunnon bloggausinspiraation. 


Lauantai

Lauantaina alkuillasta osallistuttiin Lappalaiskoirien reeneihin, nämä olivat myöskin KAS:n hallilla. Kyseessä oli pienimuotoiset kimppatreenit, oltiin varattu porukalla halli muutamana joulukuisena lauantaina. Mutta voipi olla, että loput reenit siirretään myöhempään ajankohtaan kun tuli tämä koronan leviämisvaihe tänne Pohjois-Pohjanmaalle. Hieman arvelutti mitenkä Kiki reagoi kun halissa treenitään jos jonkinmoista juttua, mutta Kikipä yllätti mut ja oli ihan superhieno, joten saatiin reenattuakin jotain toko/koiratanssijuttusia eikä vain hengattua. 


Sunnuntai

Sunnuntaina käytiin vielä Haukkiksella koiratanssitreeneissä. Hallissa oli harvinaisen tyhjää, viereisellä kentällä ei ollut ketään - perä(3.)kentällä oli pari kolme treenaajaa ja meidän treeneissä oli aluksi neljä koirakkoa mutta niistäkin kaksi lähti pois puolivälissä treenejä. Kikin kans treenasin sekalaisesti htm ja fs temppusia ja lisäksi tehtiin vähän kehäänmeno/mielenhallintreenejä. 



Ei kommentteja: