maanantai 7. joulukuuta 2020

Läpivalaisu

 Sehän kävi sitten sillä tavalla, kun sain sen lähetteen ortopedille sieltä lääkäriltä millä kävin aiemmin syksyllä, että lähetteessä ei ollutkaan tarpeeksi informaatiota minusta. Kuulostaako huonolta? Noh, ei varsinaisesti, sillä ensin pääsen röntgeniin. Tämä läpivalaisu on tiedossa huomenna. Hieman jännityksellä odotan, että saankohan koipi kuvat itselleni? Röntgenissä kuvat otetaan siis jalkaterästä ja nilkasta. Huvittavaa -jostain syystä- tässä keississä on ehkä se, että kuvausaika on Lasten oys:iin; kaippa tuo kampurajalka on niin pieni, että se pitää läpivalaista lasten välineillä. Hekoheko. Kun kerta kengätkin siihen helpommin löytyisi lasten kuin aikuisten osastoilta. 

(Joojoo, OYSssa sekä lasten että aikuisten röntgen on samassa paikassa)

Toinen pöhköjuttu röntgeniin menossa oli se, että kun soittivat minulle tuota rtg-aikaa, niin ensimmäinen kysymys oli, että pitääkö siihen jotenkin valmistautua. Miten niin paljon tutumpaa koirien rtg-käynnit; saanko syödä aamupalaa ennen läpivalaisuun menoa? Voinko mennä sinne autolla vai millaisen rauhoituksen ne antavat? 😇

Tänään sain vihdoin soitettua kenkäasioihin liittyen Kenkätohtorille, tosin ensin soitin väärään numeroon - ts tuossa kotiin tulleessa lapussa oli Apuvälinekeskuksen numero eikä Respectan. Iik, kahden virkailijan kanssa olen puhunut siis puhelimessa. Uuvuttavaa sellainen. Kenkätohtori ajan sain tammikuun viidennelle päivälle. 

Ei kommentteja: