sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Metsäjälkeä, kuvausta ja koirapuistoilua

Tällä viikolla on käyty Kikin kanssa myös muutamilla räpsintäretkillä ja sitä myöten koira on päässyt taas ulkoilemaan eri puolilla Oulua. Keskiviikkona Kiki pääsi itsekin kuvattavaksi Linnanmaan koirapuistossa (en ole nähnyt vielä kuvaajan otoksia), jossa se myös juoksenteli Pablo-pojan kanssa. Kikillä ainakin oli hurjan kivaa :-)

Torstaina kävin kuvausten välissä tallailemassa Alakylän metsikköön Kikille jäljen. Vihdoinkin sain aikaiseksi. Hyvinhän se jäljestys Kikiltä metsässäkin sujui (turhaa olen miettinyt voidaanko jälkiä tehdä / treenata metsissä peltojen ts ruohokenttien sijasta).

Jäljestyksen jälkeen 



Mistä lie sitten johtuu, mutta toissapäivänä Kiki oksenteli ympäri olohuonetta (onneksi ei tullut yrjöä isolle karvalankamatolle). Samoin se lenkeillä kakki ripulituotoksia ja joutui hieman paastoamaan ja sen jälkeen kevennetylle ruokavaliolle. Jouduin sitten peruuttamaan viikonlopulle sovitut kuvauskeikat ja nyt pohdin, että menenkö Kikin kanssa tänäiltana nosetreeneihin vai en (aamulenkin eka kakka oli melkein ok, löysähkö muttei lirua kuitenkaan ja toinen oli jo mössöä).


ps. ilmoitin Kikin koiratanssikurssille ts koiratanssipäivään mikä on kesäkuun 13.päivä. En tiedä mahduttiinko mukaan, jos ei niin voisin mennä sinne kuunteluoppilaaksi tai jotain. Kouluttajina on pari koiratanssituomaria (Katja Tamminen ja Susanna Ekblom).


Ei kommentteja: